Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da vaši junci imaju gde da budu, samo što oni koji ih vide izgube glavu kao npr. ona dva jadna regruta na Topčideru.
eto sad imate tacne vijesti, nasi junaci nisu uhvaceni, pa nisu ludi ici tamo kad imaju hvala Bogu gdje da budu... :)
lol
Tako ti o ocu svome...
uhvatili nekog gorilu kazu lici puno na hadzica heheheheheh
ma to je obicna diverzija srbije i njenih saradnika po svijetu!ko drzi svu ekonomiju u keniji?isti ti koji investiraju u srbiji vise godina! brametz u beogradu s poklonom od tri milijarde i bas hono isti dan ko bajagi mladic uhvacen tak da se polahko priprema scenario hvacanja ratnog zlocinca svuda al ne u srbiji! srbija cuva tadic licno mladica pa ce ga isporucit kad mu bude odgovaralo,kad bude to cetnicko kopile dobilo dve garancije pa i tu da nece srbija nikad bit kaznjena za genocid i etnicko ciscenje,da je krila na svom tlu ratne zlocince i da je srbija organizator sve horore?etnickih ciscenja i rascepljijena drzave Bosne i Hercegovine! BOSNA4EVER!
Evo VoA javlja, zvanične informacije kažu da je riječ o Mladiću ili o nekoj rijetkoj vrsti gorile. Samo po fizionomiji nije moguće tačno utvrdit pa će raditi DNK analizu.
http://news.yahoo.com/s/ap/20090327/ap_on_re_af/af_kenya_arrest ljudi trazite pointernetu...mozda iskopate nesto vazno i dobro***
OBAMA OBAMA OBAMA OBAMA OOOOBBBBAAAAMMMMAAAA ...nisam nikad ocekivao da ce se na Balkanu pojaviti racizam...koja ironija!
Ja sam cuo da su POturice uhvatile ova 2 Srbina malo povise Jajca
Ovaj tip treba da od smrdljivih crnaca trazi odstetu koja bi se izmedlju ostaloga sastojala i u tome da mu ga dudlaju dozivotno
pa sud u Beogradu potvrdijo da nije ni jedan ni drugi jer ih on i skriva pa tako da su sigurni 100%....hvala Beograde na tacnim i provjerenim informacijama ;)
Bice...bice...kad tad.
mudo labudovo
to je samo ljudima koji zive u sredinama gdje nema raznovrsnosti, npr balkan ili kenija