Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zabole nas za matičara iz r srbije, sta rade naši domaći lopovi
Pa naravno, odeš direktno kod čovjeka zaduženog za to. Matičaru, promjeni mi ime. Šefe MUPa kantona XY, izdaj mi ličnu i pasoš. Eto me u utorak da se potpišem. Nisam hajvan da se vučem po šalterima ko obični paćenici. Uzimajući u obzir da te ti isti paćenici smatraju za idola, pošto je to cilj svakoga u našem društvu - mimo i povrh zakona do nedodirljivosti. Srdačno THE UNTOUCHABLE
Mislim da se ovdje radi o kriminalcima koji promijenom imena dobivaju novi identitet a time postaju nevidljivi za policiju i sluzbe koje istrazuju kriminal. Svuda u svijetu mozete promijeniti ime i prezime i to zvanicno ali to rade drzavne sluzbe tj. policija. Ovo, da to rade maticari je u startu ekstra sumnjivo. Zamislite ratnog zlocinca kome je maticar dao novo ime i prezime. Koliko ratnih zlocinaca/kriminalaca je na ovaj nacin dobilo novi identitet? Ovo sigurno nije prvi slucaj.
Mile međed iz Laktaša promijenio ime u Refo Rundom
Trazite ili nudite posao? Posjetite http://idealanposao.com
stvarno mi nije jasno kako je SFRJ funkcionisala .. jel to bila samo sretna okolnost ili nešto drugo
...kako se kvario puk, tako je propadala i država. u skj su ušli, karijeristim hohštapleri, nacionalisti i sva sila ološa. diverzija iznutra.
KAmdžija, nju i vo razumije a kamoli čoek !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hitni referendum danas u 19:00 povodom hapsenja maticara u Beogradu... Izjavio Dodik...
Hitni referendum danas u 19:00 povodom hapsenja maticara u Beogradu... Izjavio Dodik...