Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je dokaz da je pravda spora, ali dostižna!
ovo je samo dokaz da hrvatska istinski ne postoji kao država već da za sve što je bitno odlučuje brisel.
bar je uređena, za razliku od džamhirije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kada če naši uhapse Fikreta Muslimovića ??????
Je.bote sta je ovo sta ovo komunjare ne komentarisu. Sigurno se pic.ke sakrile i boje se da nisu sljedeci na spisku za hapsenje. Dohakat ce EU komunjarama
evo sad Hrvati ne mogu prdnuti dok ne odobri Herr Merkel, Bruxellesi,i ostatak EU vampira. prodali su sve, svoje more,sve je to njihovo sad!
koji naivci u komentarima, pa ovaj lik svašta zna,ako propjeva to će baciti veliku ljagu na Hrvatsku! Ne privode oni Perkovića zbog toga što je ubio nekog kamiondžiju, istina to piše u optužnici,ali to im je najmanji problem,hoće Švabe svašta izvuči od njega!
nijedna zemlja na svijetu ne isporucuje svoje gradjane drugoj zemlji, ukoliko nije medjunarodni sud, a Hrvatska to cini.
hrvatska ne stiti svoje gradjane, jadno...
Postoji jedna vrlo interesantna stvar u vezi Hrvata. Njima je kroz citavu istoriju ime glavnog grada pocinjalo slovom B... Pazi ovamo! 1. Bec 2.Beograd 3.Berlin 4.opet Beograd 5.Brisel 6...Koji je sledeci? :D PS.Isto se odnosi i na bh Muslimane! Razmislite i vidjecete da je stvarno tako! :DDDDD
6.Bihać
Kako Bihac majstore?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eh golemo...svaka čast...udbinog šintera da su uhapsili,svaka čast...kad će kod nas ovako? Nikad,puna jih SDA,SDS,HDZ,SBiH,SNSD,HDZ 1990....zato ne očekujte promjene
udba bi trebalo da isad postoji, bez ozne i udbe nema nista. ozna sve dozna.
Moj prijatelju, treba da ti je jedno jasno i ovo nije prica: UDBA radi i dan danas i te kako, čak je aktivnija nego ikada i sve državne tajne službe od Ljubljane do Skopja su duboko infiltrinisane i od upravljane od Beograda. Evo navesti ču ti samo dva imena poznata imena kod nas: Fikret Muslimović i Fahrudin Radončić pa ti sad kontaj.
Srbija i Hrvatska čisti šljam, ne znam šta mi čekamo, gledamo odakle je vedro.
ako Bog da kad se jednom tako i ovi nasi udbasi svi nadju iza resetaka
..hoče karinu dokle je Fahro na vlasti (najjači udbaš danas u Bosni).
Neka se vrsi pravda! Ako su krivi neka odgovaraju za nedjelo, ako su nevini neka sa sebe skinu odijum javnosti.
UDBA znaci...Mozda progovore koju i o osnivanju FK Sarajevo.