Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni Zagreb preko svijeta. Bilo nas je nekoliko iz BiH na prajdu. Što se tiče BiH, naravno da će progutati. Već polako guta. Tu smo, i ne može nam niko ništa. :P Fuck you, fuck you very, very muuuch... :)
Slažem se i Bosna i Hercegovina će to progutati jednog dana, :P Treba se boriti za svoja prava, i pri tome ne ugrožavati druge! :) I budući da ne biraš hoćeš li biti gay, da ima nas i u BiH!
ipak je hrvatska najnaprednija zemlja u regionu, tako se cini... a ovi sto pricaju ja bi ovo ili ono, mi se borimo protiv i slicna sranja, nisu ni svjesni koliko gayeva ima oko njih, u sarajevu i u bih generalno. ah, polako, doci ce i dan kada ce sarajevo \"to moci progutati\" :-)
Bezveze je se uopće prepucavati sa ovim seljačinama koji su protiv gay - eva. Živjela ljubav bila muško - muško, žensko - žensko, muško - žensko. Malo se obrazujte ljudi, nemojte biti zaostali, homoseksualnost nije bolest. Mene je stid da sam iz ovakve države prepune homofoba!
http://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys&feature=related
Opet se formira dobitna kombinacija koalicija SDA-HDZ-SDS. Slave 20. godišnjicu.
hahhahaha to sarajlijo :))))) vidi se da su se okrenuli ka slovencima samo je pitanje kada ce im ga zabiti :)))))
Sad mi je tek jasno što Hrvati iz BiH odlaze u Zagreb da žive
ajde je u beogradu organzizujte ako ste sila
kad čitaš ove komentare ovdje pravo mi žao Hrvata što proživješe 70 god. u istoj državi sa ovim divljacima...stvarno se još u srednjem vijeku...i vama ukinuti vize..pa nije Evropa blesava..
Ovako to rade braca sa one anamo strane... http://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys
Sarajevo je puno pedera i pedofila i nemaju potrebu za organizovanjem protesta, jer uzivaju punu slobodu. Pederi i pedofili su ugledni profesori, politicari, biznismeni, dileri, zlatni ljiljani, hodže, hadžije, pjevači, policajci, konobari, izbacivači, .... dovoljno je pogledati oglase i sve je jasno ;)
Ova pederska parada ce da bidne Dan Nacije Hrvatske!!!! Pederi bili pederi ostali.
dal\' je dragan covic bio u stringu onom leopardnom platnu, samo oko kite i jajica:)))) to je string sto na njemu milorad dodik najvise voli.........
Jel\' ti i mama može progutati idiote?