Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Kosovo su se danas Srbovi između sebe mlatili,bilo je zanimljivo Kosovo republjik
KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA! KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!KOSOVA REPUBLIKA!
rs-genocidnu fasisticku tvorevinu mogu izgubiti samo sluge servi.to je najveca sramota u europi poslije hitlera.
Govorite vi samo Kosovo je samostalno....a kad izgubite RS plakat ce te :D
nekada su sluge bacali bombe a sada sluge bacaju petarde :hahahah Nezavisno Kosovo!Nezavisna Vojvodina!Nezavisni Sandzak! Slobodna Niska regija vracena matici Bugarskoj Konacno sloboda i demokracija zahvata cijeli Balkan- love Yu-Star :)
Srbi bacali petarde na Kosovu. ha ha ha ha ha Oj mizerije majko moja mila.
a jes\' i vijest bacali petarde. Dobro su prošli mog\'o je ko sebi prst odbit\' .
Kosovo je imalo autonomiju oduvijek, a u 19. stoljecu kao Kosovski VILAJET je imalo povrsinu vecu nego danas Crna Gora, sa granicama duboko u centralnoj Srbiji, zato Srbi cuvajte jos to sto imate, pomirite se tokom svjetske historije, postanite civilizovani i okrenute se Evropi ako hocete naprijed. Znajte, veliki narodi se odlikuju vjestinom da priznaju da su bili krivi i da se iskreno pokaju. Primjer, Nijemci i drugi sv. rat. Hocete li ikada biti veliki narod?
kako mislis izgubiti rs, bosna i hercegovina ne moze nista izgubiti.. rs ni srbija ne bi priznala.. radikalci bi to htjeli ali normalnima je to najmanji interes.
e druze moj , ako takav stav imamo , izgubismo mi rs. zato ne laprndaj :P
pa kada ce ti srbi da shvate da je KOSOVO drzava samostalna.....