Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto nije spavala sa ovim nasim go.vna.rima od politicara
a sto ne osude na toliko godina zatvora ove muske, sta ce oni u krevetu sa tudjom zenom pored svoje zene i djece?
A sta vi mislite da bosanke nisu takve ?????? Ima takvih svugdje po cijelom svijetu pa tako i u BIH. Bolje vam je edikuj te se I KORISTITE KONDOM SVAKI PUT BEZ OBZIRA DALI ONA ZELI ILI NE , NE PADAJ TE NA LAZI ! I djevojke , prestanite samo muskarce kriviti ovdje i zenske su krive. Mnoge kur*e je tesko natjerati s kondomom a PRAVI MUSKARCI CE KONDOM STAVITI KAKO GOD ! Kako su mnogi gadni fuuj , NEVINI LJUDI STRADAJU ZBOG VAS IDIOTA ! Hocete vi bez kondoma , bolji osjecaj ovo ono jel seljacine ???? MRS I EDIKUJ SE !
Samo da natakarim svo zivo i pokojno ovima sa Kliktorisa takodje i sve najmanje kao i najstarije takodje najmilije a i one nerodjene. Pa zar niste napisali prije neki dan da djevojka boluje od AIDS? a sada je samo HIV da li vi uopste znate sta je HIV a sta je AIDS ili da li uopste znate sta pisete???? Otac vas pandrcio i vas i vase najmilije!
Bravo za M. Č. Političari, to je tek bagra. Žao mi je što se povjerila ljubavniku koji je prijavio. A mogla je nastaviti prenositi virus oportunistima i političarima. Zato ne pričajte nikada i NIKOME da imate virus HIV-a ako ste u pohodu na zaražavanje ove bagre političara ili oportunista.
Cuj hetero osoba hiv pozitivna, jos nemoralna i stanca se sa kim stigne i siri virus? Mora da je neka greska, bas me zanima sta hetero dezurni moralisti na sajtu imaju da kazu na ovo?
J.e.b.o HIV ko da je to nesto , gripa ko gripa ......
ako je tako dobra i ja bi, pa nek ide sve u helać
http://sandzakpress.net/najpopularnija-rep-pjevacica-diams-primila-islam
Hajde dođi kod nas u parlament pa ih sve zarazi...
To je furo moj djed, a on pojma nije imo sta je HIV, samo picajzle...
Da hoce kakva naici da ove nase po Bosni potruje.
TJEŠI SE JARANE HAHAHAHA
BOLJE DA SE UMRE KAO J...C NEGO KAO SE....R POZĐRAV HRNJICA
sada je došlo vrijeme da mu je bolje u gaćama...
Da nije studirala u Tuzli pravo, profesori nešto brzo umiru..
SEKAČ, KAD CES DA MI NAPRAVIS TEEEEEELO?