Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hočeš u EU i NATO moraš se rješiti kukolja. Još malo pa ćemo i mi doći na red za ovakve stvari.
zato nasi politicari sve cine da ne budemo dio EU ili NATO
Onda se prvo moraju rijesiti kukolja zvanog Milo Djukanovic, jer je u kriminalu do grla...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Bog da, SVI LOPOVI KOJI SU U VLASTI ĆE DOĆI NA RED, prije ili kasnije! STRPLJENJA NAROE.
@Croatissimus hahaha ikradete ali i inatite, prkosite ovoj sirotinji koju kradete. Ako, ako, sjeti me se kada te zgombaju za godinu ili 5, sjeti se ovoga što si danas napisao kao odgovor nekoga ko je ugrožen, jadan i bijedan jer ga ti kradeš i živiš dobro. Ne sladim se, ali NEĆE TI BITI LAKO, polako!
A sta je radio?
http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2015/10/kaja-vlasnik-i-novi-kralj-ljubljanskih.html Evo malo policije i kod Ljubljanskog gradonačelnika !
Politička borba unutar DPS. Žrtvuju manje lopove dok veliki i dalje haraju. Ništa se ne mijenja.
Vako je i hrvatska policija nasrnula na Sanadera prije ulaska u EU i za manju SVOTU !! FALA BOGU DA MI PROGRAMSKI NEĆEMO U EU, pa nema straha od hapšenja političara. Kad dobije nalog, prvo se o nalogu za Miletovo hapšenje pregovara jeli dozvoljeno po protokolu, a dotle ode MIle na Dedinje i tamo čeka rasplet. TO jest dokaze na osnovu čega će mu kum VUčić SUDIT ! ILI NEĆE ! Jl sve zavisi od trenutnopolitičke situacije !
Deda Mraz vs Muhamed, dvorana Zetra 28.01.2016. borba bez pravila.
UHAPSI GA SPECIJALNA POLICIJA, ko najvećeg kriminalca radi tričava 1,4 miliona evrića od DRŽAVE ? NIGDJE dugotrajnih pregovora sa budvanskom lokalnom policijom, potpisivanja portokola šta državna policija smije u ime države, a onda tek vijsti šta i kako. Dodik je tako davao milione sinu i švalerki i mnogima drugima, onda uništi par banaka i kaže: ETO TO VAM JE KAPITALIZAM ! I država je kapitalista i može bit na gubitku ko i svaki drugi !!!!
Kada će gospodja Pravda zakucati na vrata našega marovića i njegovih ukućana i oklokućana, njegove bratije, majkića , kumova i prikumaka...? Sporo ta gospa korača, ali kad-tad stigne na pravo mjesto . Dobro nam došla Pravdo!
Zbog tvoje sporosti mnogi su pomrli od gladi i bijede, boljereći, pobili su ih marovići , što namjerno, što nenamjerno. Mnogi su pobijeni prije nego su rodjeni, ili se neće nikada ni roditi jer su tako marovići naši presudili, a one pod zemljom su po drugi put poubijati, ti isti marovići. A, koliko hiljada naše djece su tek protjerali i istjerali iz svoje zemlje, bježali su , i još bježe spašavajući gole živote.( " Kome se ne svidja , neka ide"- reče naš velemarovoć)
No, nadam se da ćeš stići dok marovići nisu totalno spržili našu zemlju. Požuri malo, gospo, ne vuci se kao prebijena mačka. Ovo je, biti ili ne biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Preprodajom državnog zemljišta iznad plaže Jaza oštetili budžet za oko 1,4 miliona evra ! http://www.kurir.rs/region/crna-gora/budvanska-afera-crnogorsko-tuzilastvo-nalozilo-hapsenje-sina-svetozara-marovica-clanak-1975667 KOMENTAR: Pa čovjek da ne povjeruje, radi tričavog ODUZIMANJA DRŽAVI NEPERSPEKTIVNE IMOVINE od svega 1,4 miliona EURA UHAPŠEN ??? JNEVJEROVATNO ! U BiH gdje država ne treba građanima gleda se samo kako je uništit !!
Državni udar. Optužen je da je naručio 60 000 oklopa za vojsku koja ima 28 000 pripadnika ! Resto oklopa je trebao završiti u BiH, odakle je organizovano nedavno događanje naroda od vojvoda Poplašena i Šešelja u Titogradu da se spriječi ponuda NATOa Crnoh Gori ! Ono da ga se je Šešelj odrekao je foluška za malu djecu, da Poplašen ne bi praćen sa njim u vezi ! Pa od prije neki dan i Vučićev ministar odbrane na listi za odstrel !
Deda Mraz vs Muhamed
Ne čudim se s obzirom da sam čitao o kriminalnim radnjama njegovog sina... Narod kaže,kakav otac, takav sin, zar ne?
Zato je Dodik kupio vilu u BG za ovakve slucajeve, ako SIPA pozvoni. Obruč se steže polako.
i kod nas ce ovako.........ahahahahahahahahaha
UHHHH...vidjet ces kad krene kod nas..kad podu padat hahahahhaha
bit će da je pričo sa Rusima