Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nema sto Srbin imade, a imade ono sto ukrade
KAD ce SIPA uhapsiti N-1 kriminalca, mafijasa, raketasa i fasistu Milorada Dodika, IMAJUCI sve DOKAZE protiv njega? SIPA I TUZILASTVO BIH-E POSJEDUJU HILJADE DOKAZA O PLJACKI MILIJARDU EURA MILORADA DODIKA DRZAVI BIH-i.!
Od Belo Polje? Naš San Džo.
buahahahaha buahahahaha \"Holandska policija uhapsila je državljanina Srbije Miloša Batu Petrovića koji se smatra šefom srpskog podzemlja\" i vake patoloske kriminalce srpske monstrume EU-a hoce INTEGRISATI??? Buahahaha
Od kako je Haag postao srce srbije, svi se lojavci slegli u Holandiji. Valjda da su blize gnijezdu, orlovi! :D
a ko ce drugi nego nebeski narod
to sve treba na glogov kolac
fahru za predsjednika!