Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ kreten iznad: to moronu.. jos da naucis da prepisujes pravilno i poradis na pravopisu- bio bi pravi majmun, kompletan.. koji retardi, hahahahahaha... kacavenda voli prasice a kardinali uredne momcice, :))
I ja volim da me KaraVlah razvlachi po \"mijesecini\".Al prvo kondom da stavi...
nisu ni meni mrske, ali ja vise volim djecake
i ja i ja
ja volim maloljetne djevojcice
Ma koga briga za njega i njegovu kcer i Australiju?? Imamo mi bitnijih problema ovdje. Ali eto neka se zna da i tamo ima Kucevica:)))
@ lazni Reis Ceric: jao karavlaha, svaki clanak koriste pod laznim nickovima svoje frustracije da lijece... koji bolesnici. a za clanak: vidi srbende sto prijeti pa dobio po labrnji poganoj, prljavoj, :)) misli on svuda mu je Balkan, hehehehe ZIVJELA B I H !!!!
@REIS CERA! HALO, KRELE, DA NISI MAKICE BENSEDINA DJEEEDOOZZIIIJOOO, HAAA??! ;-) ;-) KOJI TURCI I BOŠNJACI JADO?! ;-) MISLIŠ NA IVICU DAČIĆA I DAMIRA DOKIĆA?? PRIZNAĆEMO DA NJIHOVA IMENA I PREZIMENA IPAK PRIPADAJU SUSJEDNOJ - HRVATSKOJ ;-) :-D
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci.
\"baciti zolju na automobil ambasadora\" mislim, nece valjda???