Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siguran sam da si u manjini,tako da ti idi tamo gdje saljes ove druge al prvo s nogama a jok s glavom,hehehehe
Ne seri Amare
sipac.. vrati se nazad na kosovo, nije ti mjesto u Bosni! nek svi siptari, sandzaklije, turci, srbi i hrvati idu tamo gdje im je mjesto. I nek ostave ovu nasu Bosnu za bosance, bez obzira na vjeru.. ovi ostali nam samo prljaju zemlju.. ode sad zapaliti jednu drinu na balkon i popiti jednu bosansku kaficu, ranim na posao :) PS. Oni bosanci koji se neslazu samnom, nek takodjer idu u njihove zemlje, pa da vidim kako ce ih prihvatiti, ili nek idu u p.ic.ku ma.te.rinu.. dosta vise postene kulture i respekta prema drugima, i onako nam nista dobro nije donjelo.. Zovem se Amar Masovic i zivim na Cengic Vilama u SA, ako iko hoce da me nadje i poprica samnom.. Cao raja!
jedan heroj rimskih robova, bosnaksih kmetova, i turskih sluga iza resetaka ja sam mislio da heroji hodaju slobodno nekom zemljom, da ih pozdravljaju ljudi na ulici sa divljenje i postovanjem, a ono kod krivoslavnih barbara heroji se nalaze iza resetaka bjelosvjetskih zatvora imaju cudnu percepciju pojma heroj
@ Nedime J.e.b.a.l.i ti šiptar sanđaklije a i kinezi sve sto imas ...
nevjeruj šiptaru sanđakliji i kinezu sve je to mafija jarane mafija
genocidnog na lomaču
treba otvorit jos jedan Hag koliko ima Turskih cigana u.bica srba!I to sve civile u.bijali...koja stoka fuj