Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svrha clanka je potpirivanje mrznje prema nasoj braci iz Sandzaka. Sa-x vala sucks!
Ministar bez portfelja Srbije Sulejman Ugljanin, znaci mini-star za nista i nicega. Jel ovo ona davno prodana lola sto je mesetario, malo tamo malo vamo, U vlasti vec 20 godina i sad se sjetio da kaze nesto o polozaju Bosnjaka u Sandzaku...???
haha al si smijesan stvarno, pa Bosnjaci su od svih ex-yu naroda najmanje heterogeni, sa najvise Europske I haplogroup, kao i Hrvati Hercegovci vise Srbi imaju Turskih gena, no nista lose nema u tome, Turci su ok (bolji od vas 100x, a i uspjesniji, pogledaj razliku Turska-Srbija) A Sandze ako ne rade u Sandzaku opet imaju love, ne brinite vi Srbi. Mozda ne rade, ali imaju.
siptari smrde na kilometre i to kao tvor
Svaka cast Sulejmane, a ja celo vreme razmisljam na koga mi lici, hahahaha...
muftija samo naprijed i bez brige. a ova siptarcina suljo ako sta hoce nek ide na kosovo odakle mu je seme. a ti muftija samo naprijed bez brige ima dijaspora para da te financira. i svi bosnjaci normalni naprijed skola i vjera..
Y E B E M TI MAMU U S.UPAK!!!
Halo administratori, pa jeli vi vidite uvredljive komentare od ratko,mitar?? ili je to za vas normalno?? Daj blokirajte njihove IP adrese da ne vredjaju Bosnjake i Bosnjacke vjerske vodje i njihove odore. Ovo je sramota za vas da njihove komentare uopste objavljujete i da ne blokirate njhove IP adrese.
A sto nosa tariguz na glavi?
Nezaposlenost 51%, pa to je normalnoi svuda u svijetu gdje zive lijeni musli.majmuni
Cuj u Novom Pazaru Bosnjaci...Okle oni tamo?
Koliko ima Srba sto komentarisu ovo, stvarno mi nije jasno, ja kao Bosnjak Musliman nikad ne komentarisem nesto sto je rec samo o njima... Gospodin Ugljanin je 20 godina na vlast, pre 20 godina smo imali fabrika, danas ih nemamo ni jednu, eto vam jedan primer a ima ih sto hiljada!! Ovo za posao u policiji je prvi reko Muamer Zukorlic. A ovakvi naslovi PINOKIO FRANKESTAJN bla bla bla, dajte neke argumente protiv Sandzackog Muftije, nema ih covek prica istinu. Znam da mi SA-X nece objavit komentar, tako je bilo i prosli put!
E ugljaninu, ti si prodana dusa to svi znamo, a muftija je istinski borac za Bosnjake, koji se usudio dici glas protiv ugnjetavanja Bosnjaka, kojem nije stalo do fotelje kao tebi vec do toga da bosnjaci dobiju veca prava,pa kasnije ako Bog da i autonomiju, pa zasto ne i nezavisnost ili pripajanje matici Bosni, ali prvi korak je veca prava Bosnjaka i autonomija pa onda polahko i ostalo, mada teze ide dok je prodanih dusao kao sto si ti ugljaninu.
Liči na Pinokija, Frankenštajn u duši!
@pinochio to ti je mjesavina otomasko sip.tarskih gena, koje su turci ostavljali za sobom po balkanu, da sj.ebaju buducnost krscanske evrope, od koje su na kraju izgubili ratove na ovom podrucju. \"onomasnja otomaska balkanska gen manipulacija\"
Neću ulaziti u to ko je kakav ali samo pogledajte sliku Ahmeda Zilkića i Zukorlića pa se jasno vidi koga je hranila UDBA i u koga je Srbija ulagala. To se vidi na licu.
\"Pravili Pinokija - dobili Frankenštajna\" ovaj moto se moze koristiti za sve Bosnjake, bez obzira na kojoj strani drine boravili