Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udruženje sarajevskih džeparoša sa žaljenjem čuje ovu vijest i javno pozivamo oštećenog gospodina na kurs a ostale učesnike na vožnju tramvajem o našem trošku naravno !!!!
Ma standard to fol sve gospoda dok ne pocne koktel :) Tek tu vidis kakvi su ljudu pocnu se ponasati kao da su dosli iz uhh. Isto je i sa \"akademskim gradjanima\" i koktelima na fakultetima :)
Sta mozes ocekivati od drzavljana zemlje kojoj je na celu \"Mafioza\" No:1 of Balkan Zalosno, zalosno ! !
Ma hajde, SVE JE TO STOKA PO TIM \"ZABAVAMA\" I NEKA IM JE KUPIO STVARI DOK SU BILI PIJANI I DROGIRANI.....još ako je novac od toga mislio koristiti u nešto pametno i korisno ONDA JE TO U REDU !
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ukalja nam obraz kuci ivanovica, sjeme mu se zatrlo