Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvo govno malo,ubila bih ga,kreten retardirani
koja primitivcina,misli da se problemi rijesavaju sakama,kenjac glupi!!!!!!
A i ti profesori misle da su uhvatili Boga za ... . Prvi udarac je bio u samoodbrani i te fore da profesori smiju da biju ucenike, a ucenici ne smiju profesore uopste nije tacna. Inace je dnevnik javna stvar i profesorica je bila duzna da mu ga pokaze, tako da sam komentar da ne on maloletni nasilnik nije uopste tacan. Sta treba da bude p**ka koja ce dozvoljavati teror frustriranih profesora koji dolaze u skolu da se izivljavaju nad ucenicima...
ko drugom jamu kopa, dvije srece grabi, a bolje vrabac u ruci nego sloga srba ! 1. Uciteljica trebala znati da je mali agresivan i da bi je mogao mozda i fizicki napast! 2. Mali je ne vaspitan a sto je najgore nema straha ili postovanja ka situaciji u kojoj je bio i vjerujem da ako nije bio nadrogiran, lekciju iz ovog naucit nece!
kazem ja, treba znat KARATE !
bravo muricu,neka si je napeglao kad nismo mi pre 20 godina matora je i tad bila za batine!!!a psihologija joj nije nikad bila jaca strana.......
Đorđe Balašević je u jednoj pesmi rekao da su:\" loši đaci odjednom svetom vladali\". Taj će se izvući jer je celo ovo društvo korumpirano. Verovatno mu je otac neki bizmismen i to neće doći dalje od nekog razgovora u četiri oka sa vidnom pretnjom i tsl.. Najgora stvar je upravo u tome što je Đole bio u pravu a mi ćemo da gledamo reprizu njegovih stihova. Pa ako nigde ne postoji ideja da se zaustave ovakvi incidenti ljudi gledajte i smejte se jer drugo nikad ništa i niste uspeli da uradite da se ovakvi bezobraznici zaista stave na stub srama
čuj ti texta gore kako nagazi učenika..svima nama izgleda žalosno kad neka žena dobije batine na klipu..al sjetićete se da je 9/10 profesorica sigurno zaslužilo šamaranje. uostalom ona je njega udarila prva, bez obzira jel on htio uzet dnevnik il ne ne smije to uraditi. momku se treba još čestitat što joj nije sve zube polomio. siguran sam da svako drugi bi
A i ona mangup udara !! Ne opravdavam momka ali sama je trazila !
Isto stvar se dešava svaki dan u Sarajevu u tehničkim i zanatskim školama, čak i nekim gimnazijama. Prosvjetni radici u Sarajevu žive u strahu od đaka seljaka i dijele pozitivne ocjene i šakom i kapom samo da živu glavu izvuku. Znam jer sam i sam prosvjetni radnik. Dok sam redovno radio u školi - samo u grupi profesora sam dolazio i odlazio, uvijek imao bejzbol palicu u tašni, a neke kolege bogami i jače stvari. Sarajevu i BiH treba kazneno-popravnih domova i radnih logora barem koliko i škola. Potpuno smo propali kao društvo i obrazovni sistem, a kako se vidi i u Srbiji je isto.
Ja bih sa masetom hodala i svakom takvom odrezala nesto. Pa bi vidjeli kako bi se onda kur.cili, pederi.
Glup a hoce prolaznu ocjenu e nema toga vise Mile!
Vidi bre junačine! Kako samo hrabro mlati žene! Evo ga za đenerala ljubi ga Draža! Hitno mu šaljite pozivnicu za pristup Ravnogorsko Četničkom Pokretu! Sredite mu i intervju za RTRS, neka on proba otpevati \"Sprem te se\" možda bolje peva od Dragana!
nino 21.06.2009. u 14:37 vidi vidi nisu samo bosančerosi divljaci, ima hin još e divljaneru jedan prvo nauci kako se pravilno izrazava pa onda pljuj po drugima :P cuj \"hin\" ahahahaha Sidji s brda ostavi se cijepanja drva i za promjenu malo u skolu.
evo link na youtubehttp://www.youtube.com/watch?v=MrTEM4pfNPE Ovo je vrlo diskutabilno,ocjena je javna i trebala je učeniku pokazati jer je već bio poznat po problematičnom ponašanju....drugo i ona može odgovarati jer je prva udarila učenika......a on je samo to i čekao...sve skupa FUJ!