Šokantni snimak iz Srbije
0
Učenici nastavnika gađali stolicama
Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je ovog malca protjerati kroz šake majka ga rođena ne bi prepoznala.
Garant ce sad mali cmar doci kod nas i dobiti posao u GRASU...
http://www.youtube.com/watch?v=YSq-tA7m2z4&feature=related evo kako se ponasaju djaci u BeiHa
srbin sam..iz srbije..znma kako je sarajevcanima kad sandzaklije dodju u vas grad ali pazite potpuno ista situacija je i kada iz nekog primitvnog sela iz bosne dodju srbi u Beograd pa se qrce a to je jos vise izrazeno zbog brojnosti tih srba u Bosni..ali realno divljaka ima svugde pa i po Sarajevu,Beogradu, i drugim vecim gradovima...mada realno ovako nesto prvi put vidim ;)
snimak je iz 2009 godine samo onako.. a vi sto volite toliko sandze to je cista ljubomora.. 250000 sandzaklija ima vise bogastva nego 2500000 bosanaca muslimana.. mozete samo da nam popus.iiiteee.. kada imadnete malo vise pameti mozda dobijete i koji komad hleba..
jadovane jedan zaludjeni nacionalizmom nepismeni majmune procitaj tekst do kraja i vidjeces da je tvoj zemo brat sandzokan gadjao nastavnika stolicom
\"\"\"Uopće nije pedagoški naguravati se s učenikom, boriti i vući za kragne, ali zar je došlo vrijeme da učenici stolicama gađaju nastavnike?\"\"\"\" Prije rata su nastavnici gadjali ucenike, a sad je kontra...
DA svrba NEMA NA OVOM DUNJALUKU ZEMLJA BI BILA PUNO LJEPSE MJESTO ZA ZIVJETI
Mamicu im delinkventsku...Kriminal, lopovluk, nasilje, pljačka, teror= BALKAN! Ovo više niko ne dovede u red, ako te neko pokrade ne isplati se zvati policiju nego mu na licu mjesta odsjeći ruku, svezati ga i odvesti na nepoznatu lokaciju, pa nek dokaže da si kriv! A tako i sa ovakvim balavcima treba, odmah uštrojiti, da se hamelj ne širi dalje!
vlaska posla...
Prvo: Ovo je bilo aktuelno prije godinu i više u Sandžaku Drugo: Nije škola u Tutinu nego škola koja pripada opštini Sjenica Treće: Možemo misliti kakve nam gluposti netačne sve servirate NIKAD VIŠE SARAJEVO X com!!!!!!
Srpska posla, još jedan dokaz da su srbi u ranim danima divljaci
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
halo Soson ostani u Sosoniji
Ovo je nastavnik Geografije,pokusao da objasni da je glavni grad njihove drzave beograd i da je BiH susjedna drzava ,mali ga odmah uhvatio za vrat...
Sta ces, sandzaklije su to. Neuki, neobrazovani i s.m.r.d.e. Sve to treba protjerati izvan Sarajeva i nase lijepe Bosne. M.r.s u novi pazar.
Mislim da je prije svega primitivizam generalizirati ljude koji zive u Srbiji, Crnoj Gori i sl. Istina je da jako puno livadske omladine dodje zivjeti u, za njih velegradu Sarajevu ali nisu svi takvi. Mislim da se ljudi danas bave uzasno nebitnim stvarima, ne znam iz kog razloga, da bi se prepucavali. Cist vam je primjer da se jedan komentar ispod vrti na sto nacina... Lijepo bi bilo kad bi svi mislili svojom glavom, ne tudjom. Ovo se moglo desiti bilo gdje i to je cinjenica. Tuzan je sam dogadjaj koji mozemo vidjeti, katastrofalan tacnije! Nije bitno gdje se desilo!