Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će nam sada dijeliti seksualne svjete?
Savjete
@Damir037 Pozdrav i tebi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bas mi je zao voljela sam citati njene kolumne prava dama
O mrtvima sve naj bolje
Prava Hrvatica,Pocivaj u miru
STARA OPAJDARA !!!
pokoj joj dusi. bilo je i vrijeme.
...kao čovjeku, pokoj joj duši. a njenim savjetima, prefinjenoj mješavini izvorne purgerštine i tv sapunice, što brži zaborav.
@lik5 ...mislim da sam jasno rekao što mislim. bez primjesa tzv. "politički korektnog govora".
Naporan si lik5... nema tu ništa političkog ali ima previše purgerskog preseravanja kao i što je sve kod njih... Ništa kontra Hrvata ovim što sam rekao - draži su mi Dalmoši nego purgeri 100%
rip
U cvijetu mladosti, smrc.
ode sva mladost na onaj svijet...
Presmijesne su joj bile one kolumne o seksu. RIP
U CVETU MLADOSTI
Mogu misliti kako je do najsitnijeg detalja stilizovala svoju sahranu. Ima svim alapačama da jetra natruhne od zavisti !