Komentari (319)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISTINA ZA VEDRANA !!! Pozdrav iz plavog dijela SA
I ZA JOZU LEUTARA
ISTINA ZA VEDRANA! TM'87! SMRT SVAKOG NAVIJAČA BOLI!
za ubicu i rabojnika najduza kazna koja se moze izreci u hrvatskoj, pa onda neka ga i bih sud osudi plus na tu kaznu.
Zar mislid da vrana vrani oci vadi? Dobiti ce odren "sa trolistom Kneza Trpimira". Kolinda ga je vec zvala na svoju inauguraciju.
Advokat je ovaj malo puniji, ili...
antemurale... hebo li ti Vuk mamicu
Svatko je nevin dok se ne dokaže suprotno. Pa tako i u ovom slučaju, a vi ste u svojim glavama već osudili (još uvijek) nevinog čovjeka. Nemam riječi za ove monstruozne komentare rulje željne "krvi" i osude pa makar to i bio nevin pojedinac. Želim samo pošteno suđenje, pa šta bude bude, ako je kriv neka odsluži kaznu, ako je nevin, napokon će čovjek moći doći svojoj kući. PS. Još jednom vi mrzitelji, stidite se!
140 godina robije !
Istina za vedrana!
Ironija je da će ovaj Knezović dobiti veću kaznu u Hrvatskoj, nego što bi je dobio ovdje. Ako bi uopšte i bio osuđen u BiH.
pa šta je mislio ovaj kreten oliver ubiti čovjeka pobjeć u hrvatsku i rješena stvar pravda je spora ali dostižna
Ne.. nego bi već izgubio glavu u banana državi
Sta bi dobili kada bi Bosnjaci upotrijebili istu logiku na ovaj slucaj, kao sto su upotrebljavali na slucaju Charlie Hebdo. Pa rekli bi; " Dobio je sto je zasluzio". Dodjes u Siroki Brijeg, izadjes iz autobusa sa palicama, razbijas grad, terorises ljude, palis benzinsku pumpu. S tim da je ovo u Sirokom bilo puno gore nego ubistvo zbog crtanja karikature.
nema te logike prijatelju..nažalost
ISTINA ZA VEDRANA PRAVDA ZA HORDE ZLA
pravda za horde zla!! nek napalate štetu
PRAVDA ZA VEDRANA!!!
pa msm 500 horda, SELO siroki, moze demolirat za 10 ak min. , tako da nemojte balit kako su divljali. i da, ovoj pi😕ketini sa pistoljem max kazna , i sa crncem u celiju (:
Yebo vas Vedran vise.
Djeco draga, ovo nije 2009. godina. Ovo je 2015-ta. Znaci, prestanite ziviti u proslosti, jebala vas i ona i Vedran debil.
ISTINA ZA VEDRANA