Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za Dom spremni i pozdrav Ustaškom Sarajevu.Hrvatska do Drine , Bosna do Jadrana!
Dzajic90, A ja se vidis ponosim sto hrvati u subotici nisu digli pobunu protiv srba iako ih ima vise, za razliku od srba, recimo u kninu Pa ti vidi tko ima vise razloga biti ponosan. Pljuc.
simunic je kriv
Eto,tako je to...vratilo se u sastav Hrvatske,kao mirnom reintegracijom...počinioci zločina nad Vukovarom nisu kažnjeni,nego hodaju po Vukovaru,praveć se Englezi...samo Bog zna šta sve može biti...Da je to zauzeto vojnom akcijom,tih problema ne bi bilo,jer ne bih imali kome pisti grafite (neprimjernog) hrvatskog sadržaja...Za komentar molim Miju Martinu Barbarić,ona jedina može ovo raztumačit...
vjerovatno nekakva klinačka zahebancija,.........ali svakako bez opravdanja, jer od takvih gluposti koristi imaju samo oni koji su grad sravnili sa zemljom i danas se smijulje iz prikrajka, održavaju tenzije i debelo to naplačuju, umjesto da sjede u zatvoru.............
Eh, pa nisu hrvati naivni kao mi pa da daju srbima da ih zezaju :-)).
Ooooo, bosnjakinja92, pa gdje si... kakvi Hrvati,pa misliš li da odrasli ljudi pišu noću parole po zidovima ?
Da nisi glup, mozda bi ti se smijala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Željno iščekujem opravdanje ovakvih dijela, s obzirom da se najviše mogu naći uvrijeđeni Srbi koji žive u Vukovaru..
koji srbi???'oni koji su sravnili grad????koga boli k.... za njih
Tvrdiš da su svi Srbi učestvovali u granatiranju Vukovara? A sad bih ja, pretpostavljam, trebao da pristupim optužbama na račun svih Bošnjaka i Hrvata. DA sam primitivan kao ti, vjerovatno i bih.. Znaš, kada opravdavaš ovakva djela, nekako svim ostalim ljudima pada teško da ti povjeruju kada izražavaš žaljenje zbog sopstvenih žrtava. Tu negdje se krije licemjerstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)