Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma daj molim vas ,prestanite nas zasmijavati.bosnjaci i hrvati bar znaju istinu o mladicevom paradiranju kroz srbiju.
-Tadicu Srpski Diktatori na Balkanu:....dali ste se kad upitali sta ste ucinili na Balkanu ,ovih 20.zadnjih godina .Unazadili ste citav Balkan .
KAKVA VIJEST, UAAAAAAAUUUUUU...SUTRA EXKLUZIVNO NA SA-X, STA JE ZA DORUCAK POJEO RATRKO MLADIC. E SMORILI STE STVARNO. STA SAD UHAPSEN JE I ...? JEL CE NEKOM BITI BOLJE? SRBIMA, BOSANCIMA...I DALJE NAS SVE MUCE ISTI PROBLEMI...POGLEDAJTE KAKO ZIVIMO...JEBALE VAS GRANICE, NEMA RASPADA BOSNE, NEMA UKIDANJA REPUBLIKE SRPSKE, NEMA RASPADA SRBIJE, NEMA VISE NIKAKVIH PROMENA GRANICA NI SILOM NI MILOM. OVAKO NAM JE KAKO NAM JE SADA I NA OSNOVU OVOGA PLANIRAJTE BUDUCNOST.
Da Sandzak ce biti nezavisan, a Republika Srpska kao nece, ono Sandzak ima vise sanse haha...Bosna stabilna, sigurna, svi se vole i zele da zive skupa pa aj da se rugamo Srbima jel? hahaha
YEDI G.O.V.N.A TROPRSTA SVINJO .
@ Srb-in 01.06.2011. u 14:40 BORISU JE MNOGO LAKSE DOCI DO TEBE NEGO TEBI DO BORISA . VJERUJEM DA IZMEDJU TA TVOJA DVA UHA IMA DOVOLJNO DA BI TO MOGAO DA SHVATIS .
A SAD HADZIC PA PRIZNANJE KOSOVA .
Nikada srpska p.i.c.k.a nije izbacila ovakvog izdajnika od kada je okotila Brankovica.. Tadicu prokleto ti i deveto koljeno sto ne U.B.I KUKAVICU, kad on vec nema snage da umre kao covjek i vojnik..
ljubi ga majka jest mi pametan ko biva nije znao netreba mu sminka
hop cup super komentar
@@Republika bas tako kako kazes znas, bili su se osilili, jna je bila uz njih, da nje nije bilo ne bi nista uradili ni u bih ni u hrvatskoj
de ne lazi majmune pricas price kao da nisi presjednik vec cobanin goveda
daj boze da vama, srbima, ostane i 24% kada vam odu vojvosina i sandjak, svešćete se na beogradski pašaluk sto vam ja iskreno i ne zelim, ali sve dodje na svoje....
cuj ovog cetalja,pa ceto moj usljivi imali ste jna iza sebe,3 silu u evropi...udarili ste fakticki na goloruk narod...al kurko moj ceto nije se sve odvilo kako ste zamislili...pa moj glupane samo malo skontaj,rat je stao onog momenta kada ste dozivili raspad,a nasa armija preuzela inivijative na svim frontovima,pa i b.luka vam je bila na traktorima(krenuli u bijeg)...helem da ti ne duljim moj glupane,uzmi LICNU KARTU i procitaj sta na njoj pise...... BOSNA I HERCEGOVINA......
b.a.l.i.j.e sada ste prosli sa 24% nismo vas odmah mogli sve da pobijemo.sledeci put 0% Neka zivi Republika Srpska!Slomljeno je krilo ali pamtimo let!