Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
6 odraslih osoba u autu koje je jedva predviđeno 4 sa upitnikom + prtljag + starija tipa Fabije, ovo je nažalost moglo samo da završi sa katastrofom i eto nažalost dogodilo se. Pokoj vječni stradalim a sabur preživljevim da žive dalje sa tugom za svoim najomiljenijim, Amin.
Subhana?llah! Tuzno-pretuzno.R.I.P
ne kaže se džaba VOZ JE UVIJEK BRŽI.
Zrtve za Noc vjestica. Golima saobracajnih nesreca od Kalifornije do Hrvatske gdje ginu po 3-6 ljudi. I u Iowi je voz udario u auto i ubio 4 ljudi,trojece djece i mater. Samo vi slavite Noc vjestica niste ni svjesni da su sve ovo zrtve za Satanu.
Upucaj se ti,vi ste oni sto glasaju za iste politicare 20 godina.Jos i to niste skontali kako da rijesite a kamoli sta komplikovanije.
Tuga brate mili. Ovo je jezivo. Ne mogu ni da zamislim kako je Anti i njegovom sinu, pa i vozacu. Uhh, neka im Bog dragi podari barem malo mira u dusi, a poginulima vjeciti mir i spokoj. Inace, zalosno i strasno je koliko se gine u saobracaju.
Boze sacuvaj.. Pogotovo sto su pojedinci danas pisali na ovu vijest.. Pokoj vjecni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svijetlila im.
Teska tragedija, jos po baksuzluku sestero u autu...