Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Мехић Рамиза Омер, пилот, вођа ваздухоплова,мајор авијације, рођен 24. јула 1967 године у Добоју. Био је на дужности помоћника команданта за транспорт и трагање и спасавање, уједно наставник летења у команди 890. мешовите хеликоптерске ескадриле 204. ваздухопловне бригаде. У војсци је од 21. јула 1990. године. Завршио је Ваздухопловну војну академију у Задру и све време је био пилот хеликоптера. Има звање старијег наставника летења и 1. категорију стручно-борбене оспособљености. Оспособљен је за пилота ХТ-40 и ХТ-48. Ожењен и отац двоје деце. Извор: званична интернет страна Министарства одбране Републике Србије: http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=7964
Ovo se nije desolo u ratu Ismail Ćemajli.... DESILO SE U AKCIJI SPAŠAVANJA DJEČIJEG ŽIVOTA POD IZNIMNO TEŠKIM USLOVIMA ZA LETENJE. zATO TRBA DA SE IZVINEŠ, PRIJE SVEGA, ONIMA KOJI SU SE USUDILI DA POLETE U AKCIJU SPAŠAVANJA. oVAKVI METEO USLOVI NI U RATU NE DOZVOLJAVAJU POLETANJE! AKCIJA SPAŠAVANJA LJUDSKOG ŽIVOTA JE TAKVA DA SE RADI NA NAMINIMALNIJIM USLOVIMA! pILOTI SU LETJELI, KAO DA SU SE NALAZILI U NEOSVETLJENOM TUNELU! NEGATIVNE KOMENTARE MOGU DA DAJU SAMO ZLURADI IDIOTI!
Žao mi je zbog ovog slučaja, nebih smjeli to vezati za neka ratna vremena, rat je rat nije nikome donio dobro.
Žalosno,Moje iskreno i najdublje saucesce porodicama i najbližima!!!
R.I.P. Žalost!
Hvala vam mnogo na izrazima saučešća ! Važno je biti čovek i imati osećanja za ovakve tragedije.
DA IM DRAGI ALLAH PODARI LIJEPI DZENET,RAHMET VAM DUSI DOBRI NASI LJUDI
Svi smo mi Bozija djeca,ko da je bitno kako ga zovemo i kojim mu se jezikom obracamo,jel padamo na sedzdu il dizemo ruke ka nebu,bitno je da si dobar covjek..zar je vazno ista drugo
Prevozili bebu na liječenje ??? Joooj jest ovo tuga :(
R.I.P ne ponovilo se .
Ismaijl idi se bavi oko zene i djece, dosadio si
Lena ne brini on se inace redovno ( i samo) reproducira sa kozama i nista vise ^^ ali pjeni na srbe stvarno je bolesno, ima opsesiju prema srbima :)