Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece oni u tu vukofuckjebinu
Uveram ti kevi kurblu u paksu!
A opet ništa komentari na fond Sanela Jenkins? Ja se taman zaletih da pohvalim kad ono tjorak...
Pa sta bi komentirisao pizda ti materina? Sto ti ne das toliku pomoc ljudima, pa neces ni ti imati komentare? Sta bi ti da seres u komentarima?
Ooo Rolfac brate prijatelju, kakav si mi danas? Ustvari vidim da nisi u vinklu jbg. Hajd' biće bolje, zvekni jednu lozovaču pred ručak.
Koja propaganda pasalucka, sumadijska, karpatska???? Cuj zbrinuto sto pasalucari koji imaju iskustva nakon agresije na Bosnu, deru izbjeglice za eure i to po kilometra taxi 500 eura ili tako nesto? Svi pomazu izbjeglicama, a jedino pasalucari naplacuju u deru ljude.
Popisam i poserem se na pasaluk, pasalucare, Sumadiju, Sumadince, Karpate i Karpatlije.
Auuu buraz tebe danas baš vozi... U brigu me bacaš, Tita mi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bit ce srbija ponovo turski pasaluk
.
.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Islamska Republika Srbija IR Kosovo IR Sandžak IR BiH IR Albanija
Ne znam za pasaluk, ali Bosna nece biti islamska ni kad bi imala 100% Bosnjaka.