Na autoputu u Hrvatskoj
0
U smrskanom BMW-u poginuo državljanin BiH
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOKLE CE UREDNISTVO OVOG PORTALA DOZVOLJAVATI TAKVIM SVINJAMA KAO STO SI TI DA \" KOMENTARISU \" NA OVOM PORTALU ????
odlicno 28.02.2010. u 04:25 SVINJO TROPRSTA - MUCE TE NESANICA .
to su bili ekstra momci...... uvjek o sebi i prisebi....al ALAH uzima dobre ljude, zato sto mu trbaju..... svi ce mo mi prije il kasnije kod ALAHA. BRATE VOLIMO TE..... Uvjek cemo te se rado sjecati CLUB \"ONA A NE NEKA DRUGA\"
bezveze su ti te insinuacije. srbi nisu turci. sta fali sto malo naginju izgledom i genetikom tamo? svi smo mi ljudi, a turci imaju pasos turske.
1 turcin manje.
koji je to autoput bregana-bajakovo? zar ovo nije autoput zagreb-beograd?
@... Dalje se nema šta komentarisati...
Vazda vozac BMWa vozac Mercedesa i ostalih kurchevitih pchki materina. Imam i ja 200 konja ispod haube pa mozak ne ostavim u gepek... Neka je - zdravo i prijatno. Dupeglavci - gledajte i ucite - kako je smrt ruzna. Spavanje!
2 tone pomnozi sa nekih 160-200 km/h = PUNO vise od dvije tone. Koji to komad lima bi mogao to da zaustavi?
ebem ti zastitnu ogradu koja ne moze 2 tone zaustaviti