Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@asko Hahaha preveli ste 90 pravoslavaca na islam... 90 cigosa... slobodno ih sve prevedite u tu cigansku religiju
mi drzimo higijesnku industriju [ ne moze da nadjes posao u komunalnom od nasih iz cazina i kladuse, a tek cistacice) i vecinom smo i vozaci.. u zadnje vreme nasi uspjevaju da udju u bolnice , ne kao doktori, a najvise u staracke domove.. kako god, ne vole nas, ali je ovdje dobro
@asko Pa to su sve Romi tamo, znam taj kraj oko Sabca, a oni mjeanjaju vjere i kuce od kartona svake sezone :) Sta me briga za njih :) Njihova vjera njihova stvar ! :)
@srba nikad vise s vama dobra nema to znaj i upamt iza uvijek,daleko vam kuca kao sto i jest od moje bila,a samo da ti kazem da je prosle hefte (sedmice) 90pravoslavaca preslo na islam i to 73 su zenskog roda a ono17 muskog pa prema tome sad razmisli i skontaj zasto su to uradili.a ja nenavedoh mjesto odakle si tu sad vec bivsi pravoslavci koji su presli na islam oni su iz srbije mjesto se zove lugovina kod sabca.
Srbi u Sloveniji drugi narod po brojnosti, odmah poslije Slovenaca :) @abuzenze Kakogod okrenes morate biti dobri s nama :)
i ja cu biti drzavljanin solovenije ::)))))))))))))
Bosanci bi trebali da se masovno sele u Sloveniju. Potrebno je da uspostavimo kontrolu nad barem jednom zemljom EU. Problem su Srbi, koji rade istu stvar....
bice ljubljana srce bosne :D