Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi????????
ali s ozirom da nasi ljudi nemogu prepoznati piramidu koja im stoji pred nosom hiljade godina, i kad skontaju da je u stvari piramida treba im jos godina da sami sebe uvjere sta su vidjeli ... nije ni cudo da rijetkima moze pasti na pamet, da je neuobicajeno da se pojavi nepoznata bolest, i par sedmica poslije lijek protiv nje (koji pofino kosta) i mozr biti dostupan svakome ;) toliko o tome, i jos jedan pozdrav...
ako se malo bolje informisete, doci ce te do podataka kako je firma u austriji za proizvodnju raznih lijekova napravila mali virus zvani Schweingrippe (svinjskla gripa) koja ukoliko se na vrijeme ne primi odredjena doza cjepiva (koje je naravno tek odnedavno na trzistu) moze dovesti i do smrti, trenutno izbija u javnost nesto kao pokretanje ogromne tuzbe protiv te firme u austriji, sto ce se naravno (sa strane te firme pokusati zasuskati svim silama) 8nelogicno da se pojavi opasna bolest koja nikad prije nije postojala - i odma par sedmica poslije toga i lijek za tu bolest koji se tolikom brzinom proizvodi da moze podmiriti dobar dio evrope...) zena u austriji -novinarka- koja je pokrenula tu pricu, i tuzbu - je sasvima slucajno ostala sutradan bez posla, to je dovelo dalje i do pokretanja tuzbe protiv austrijske firme i u americi ... toliko o tome, pozdrav svima dobre volje.