Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vla.hadija šalje vogošćanske Golfove, što su pokrali \'92 iz TAS-a!
\"Neprijavljenu robu u šleperima otkrio je carinski skener najnovije generacije.\" auuuu, kako mocan skener imaju, u stanju je da otkrije golfa u kamionu
dječice moja, noćas ću vam pročitati jednu posebnu bajku pred spavanje, a zove se: Kosovo je Srbija.
A da nije slucajno k****na???
Srbija je Kosovo Kosovo je Srbija
Dajte,kad ste tako pozurili sa komentarima,odgonetnuti ovdje:ko salje pomoc,kome salje pomoc i cija je carina izvrsila pregled kamiona? Ja to u ovom tekstu nigdje nisam procitao,mozda kod vas ima vise teksta pa ste procitali.Jedino sto se da procitati je da su soferi privedeni u Kanjizu,a kanjiza je u Srbiji.Triput procitati a jednom komentarisati.
@ Jorb Mades 03.01.2012. u 11:36 Vla.hadija šalje vogošćanske Golfove, što su pokrali \'92 iz TAS-a! Iz Njemačke za \"Caritas Kosovo\"?
stvarno moćan skener kad je u stanju otkriti golfa u kamionu, za ne povjerovati kako tehnika ide naprijed
Joj ovih Mađara .. pa svaka nezavisna država mora imati Golf 2. Ništa se ne brigajte naše komšije, poslaćemo vam mi Golfa 2. Kosovo je src. susjed Srbije.
Taće... PS: srbija je kosovo
jel ovo getaca
Dok je Gofla bice i rata.