Zainteresovan za proširenje biznisa
0
U Skoplje doputovao najbogatiji čovjek na svijetu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvaj Carlose šlajpek ako je u blizini Bakir Izetbegović.
mogu mislit koja je sada pomama medju srpskim , makednosnkim i bosanskim kurav..ama i sponzorusama, ja mislim da je guzva na granici sa Makedonijom ko da se cunami sprema...... Bjezi Slime , ne znas gdje si dosao.
aj cvile ne seri...
vjerovatno došao da kupi ovu prdoslavnu banana državicu za neki bakšiš
Ovi Makedonci postaju jedna ozbiljna drzava. Nezele da skinu ga.ce pred Grcima, u sportu su dosta napredovali, Turska im izgradi najmoderniji terminal na aerodromu Skolje u cijeloj JI Evropi, investicije pristizu, al bas mi je drago zbog Njih :-*
Međunarodna telekomunikaciona unija = ITU + UNESCO. Tamo gdje je Biljana platno beleše i gledala na momčeto što vodi karavanot.
Ja sam se napio za cvaju ko tringla i ne zanima me njegovo bogastvo, odo spavat, ne mogu gjedat....haj vozdra !
sreca pa ona forbesova lista ne ispituje bogatstvo nasih politicara inace oni bi bili u vrhu dodik i co. dod!k sinoc pogasio svjetla u banja jehbenoj luci, da bi mogo nakrasti sto vise u mraku majhku mu jehb3m
Ovaj cojek i bil gates jedine ljudine medju milijarderima
ovako ce i kod nas doci ali svaki svjetski jado otkako smo sami sebe isklikali za najpovoljniju - citaj najjeftiniju svjetsku destinaciju
on je sve osim slim
Eto me...ček da upalim traktor...odmah krećem...daj koju marku brateeee....možemo zajedno napraviti koji \"projekat\" tipa autoput, pardon, to sam ja već pokrio, tj. najskuplji autoput u evropi koji je još uvijek \"u izradi\"...a evo, mozemo i koji aerodrom napraviti, ček, i to sam već pokrio, eno u trebinje slijeću redovno jumbo-jetovi i airbus mašine...hmmm...šta bi još moglo...jah - hidro-elektrane..cek..pa i tu sam se već \"ugradio\"...ajd\' kad dodjem tamo pa cemo skontati nesto...samo nemoj da bi otisao dok ja ne stignem carlose cigo....uh pardon...gospodine...ljubicu ti i tuki ako mi \"turiš\" koji milion!
Stvarno žalim jadnika koji je napisao ovaj članak. Da ima veze s vezom, znao bi ko je najbogatiji čovjek na svjetu. Šteta novinarskog radnog mjesta, al dobro.
jel znate kada pada kiša mozete da pokvasite carape i pantalone vam budu mokre ?
Nedaj se Skoplje ,pomolite se sad svi !..
necu nista napisati na ovaj clanak