Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije lako biti pekar ovih dana u srbiji..
ovog što su ubili je srbin, ali valjda je presudilo to što smatraju da je pekarstvo albanski zanat, pa više ne biraju po imenu.
Ubijen je zato što ubica nije bio dobro informisan, nije znao da nije Albanac. Četnik je toliko glup da misli da su svi oni koji se bave pekarskim zanatom Albanci.
lažete smradovi.....ubijen zbog nacinalizam....cuj zaklan a nije na nacionalnoj osnovi.....sto ga nije pistoljem ubio a ne zaklao.....takvi su svrbi smradovi
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
Evo u Bosanskom Novom je najbolja pekara jednog Albanca.Najvise covjek ima posla, ali je jos prije par godina napadan isto nesto zbog Kosova i smrdske mitomanije.
Kome ga vi palamudite. Naslov je trabao da glasi "srpski terorista/ barbar/ divljak/ zombi je hladnokrvno preklao pekara/ radnika".
Kad Srbijanci navijaju oni to rade ovako - Bosance napadaju kamenjem - Hrvate napadaju sjekirama - Albance napadaju nozevima... Treba ih izolovati dok nisu počeli koristiti teško naoružanje na utakmicama...
U jesi me za.ebo...
Evropski pravoslavni talibani nastavljaju teroristickim aktima destabilizirat balkan,evropski pravoslavni talibani pod nazivom srbi-dveri-obraz na chelu sa smrdijom ubijaju neduzan narod pale njihovu imovinu kao nacisti 38-39 jevreima u njemackoj,amerika i demokratski svijet treba napravit koaliciju i za ove evropske dzihadiste pod nazivom smrdi bas kao sto su napravili koaliciju protiv idiL IS.
SAUCESCE PORODICI UBIJENOG A VI SRBI TREBA TE SE SELITI IZ EVROPE STOKO
Mrzim šiptare a i srbe još više
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
@stop.govor.mrznje Ja još i to da plaćam nije mi dosta što ne radim, bravo
kuha se u cijelom svijetu .. ne valja..
...žalosno je što jednog čovjeka više nema...a žalosno je i što merhametlije jedva dočekaju da izbljuju patološku mržnju...ima četničadi, mašala, al što ima verbalne balinčadi, čudo jedno...pitanje je samo do kada samo verbalne...
Commie ti svaki dan sve vise i vise napredujes,brate saspi na mater tursku u lice nemoj se krit,po tebi su balije krive sto se pali albancima radnje po smrdiji 14 ih do sad zapalili i ev jednog ubili.slobodno ti pusti dusi na volju saspi namater tursku da znamo da nema normalnog.
..ap, rođo, šta da ti rečem...čitajući komentare, baš i ne vidim razlike između četničkih, ustaških i balijskih, osim subjekta mržnje...jeli uslv da ne budem "anamo onaj" da bošnjacima sve "niz dlaku", pa i onda kad ispoljavaju klasični fašizam...izvini, rođo, od mene to neš dočekat...svako d vas plemenskih bujrum u svoju mitologiju, ja ću zadržati svoj stav kako god me plemenski pripadnici nazivali.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uzrok svih problema na balkanu su smrdi sve to treba vratiti u plemena na Karpate !
makedonac albanskog porijekla............
halo bogobojazljivi,ko je spomenuo ili opravdao bilo kakvo ubistvo.......
pa pitas normalno,a ne vrijedjas odmah....debilcino........
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aha ma ja. Nije. Aha. Ja jaaa. Ma ja.....