Pobuna protiv gradonačelnika
1
U neredima u Mariboru 25 osoba privedeno
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo je sreća da Slovenaca nema više,to su najveći f.ašisti na svijetu.Mislili su da će moći pljačkati u EU kao u Yugi.Bili prvi u selu,pa pomislili da mogu malo i u gradu,naletili na veće mangupe i l.opove od sebe,sada bi oni rado ponovo u Yugu na dobar kazan.Bojkotujmo njihove tržne centre i proizvode dok ne vrate naše pare.
Šveđanka (37) imala seks s kosturom http://www.bizarno.org/content/foto-%C5%A1ve%C4%91anka-37-imala-seks-s-kosturom
STA STE SE PREPALI KLIXATORI DA HOCEMO STRUSILI BI VAM OVO SMIJESNO ZA MANJE OD 5 MINUTA NEMORATE SE BOJATI TREBATE SAMO OCEKIVATI.....
Izašli bi i naši al\' da se dijeli humanitarna. Slovenski mediji kažu da je bilo 10000 prosvjednika što je 10% stanovništva Maribora. Znači u nas bi se trebalo skupiti 40000. Al džaba, nešto je trulo u ovom narodu. Podrška Janezima.
Slovenci lafo opasni, osilili su se previse, treba to malo izudarati. Dokaz tome je kada je bio belaj ispred katedrale u Sarajevu. Ugledali nase ljude kako jedni druge caste pa nije im jasno bilo, pobjesnili i poceli sve razvaljivati jer ne znaju oni za pocastiti raju za stolom picem i slicno!
da su bili ona nasa 5rica kod katedrale umjesto policije u Mariboru nebi bilo ovih belaja :D
To su oni \"kulturni i civilizirani\" Slovenci.Što nas\"kulturno\" šaltaju godinama.