Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ambasador srbije u NATO se \"samoubio\" (tj. gurnuli ga kroz prozor) kako se piše \"IZDAJA\" na srpskom? \"DAČIĆ\"!
gurno ga Vujic !
NAITO JEDI G-O-V-N-A, I TI I OVE VLASTI SLUGANSKIH EX YU BANANA DRŽAVA
pa oni su ga i ubili! trazlili od njega da izda narod...a srbi nisu kao bosanci... ili bolje recheno: NAZALOST BOSANCI NISU KAO SRBI!
1. Moje pretke su 500 godina guzili Turci 2. S obzirom da vecinu u Bosni cine Muslimani a ja ih nevolim bolje je da preselim preko granice nazad u sumu iz koje sam i dosao 3. Realno ja sam pedercina cigansla bez privatnog zivota i provodim citave dane spamajuci na ovom pateticnom forumu sa svojim transeksualnim momkom bosancerosom
Vidio je andjela smrti kako mu prilazi a potom se uplasio i sebi presudio. Al sta ces tako je to kad si pripadnik naroda koji nikome nista ne znaci:). jeftin je ko upaljac.
nebeski narod zaboravio poslovicu - ko visoko leti, nisko pada
@@realista jedi i ti
JEDI - G O V N A !!!!!!!!!!
Andrija Fudo Razmudjen , ne zalis ti nikoga . Svugdje ste smrt sijali ,ti i tvoj Nato ! Zlikovci ,zalite li i tamo nekoga ? Saucesce porodici . Ko zna pod kakvim je pritiskom covjek bio .
Poturice mars u Tursku-hebalo vas veslo koje vas je preko Bosfora prevezlo !
da,bas su potreseni!!:)jaoo..evo i u Bosnjackoj BiH proglasicemo \"Drzavnu zalost\" radi h.ebenog crknutog genocidnog cigana srba hehehe
Kako sad pa NATO , a gdje smo mi ?! .Ne moze to tamo - vamo ! SHRBIJO ,odluci se jednom !
Pade čovjek...
satro potreseni koga vi folirate