Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprije Savo, uz tebe smo!
Ne moze ili nece,ovako svima odgovara. Pozdrav tebi...
Volite se ljudi, stop mrznji, diskriminaciji i nacionalizmu.
MA.JKU IM USTA.SKU DASE HOCE SVI POGUSIT KAMO SRECE DA I DRINA VAKO NADODJE I MILJACKA I SANA ISTO MANJE BA.LIJA BI BILO I USTA.SA
Srecom mi uplacujemo onih 2 ili 3% poreza u slucaju katastrofe tako da se nimalo ne brinem za nase divljogradjevinare. Drzava ce im pomoci, mislim ipak su to obecali, zar ne. A i nama je u interesu da tim pametnim ljudima koji nisu mogli znati da ta rijeka zna i poplaviti pomognemo. Imam ideju, hajmo pomoci i onima koji grade kuce na klizistima.
Sava ga otplavila
odnijela vas je davno
drz se rvoje necete dalje od mora
Odnese nas voda braco Bosnjaci.