Rijedak fenomen u svijetu
0
U Hrvatskoj rođena beba hermafrodit
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije sram?! O tome da vas nije strah Boga ne vrijedi ni govoriti. Niko ko vjeruje u bilo sta ne bi pisao ovakve komentare... Od svega sto se moze reci, vi ser*ete s nacionalistickim, homofobnim i glupim komentarima! Jednog dana cete i vi imati djecu... razmislite malo! Ako imate cime!
I de okrivite ovo dijete nekada za 20-tak godina da je gay. Kako vas sram nije? Dijete i niko na ovom svijetu ne bira hoće li biti straight ili gay. Kome kako dođe i mora živjeti s tim i boriti se s primitivcima.
auuuu koja si ti gluppača ....
dobro će se uklopiti na Zrće ..može j.e.b.a.v..a.t.i a može i biti j.e.b.a.n.a ...brojne su mogućnosti...
Sad neka ovi vjernici pisu da je treba ubiti...nek crknu a beba neka je ziva i zdrava.
Lako je operacijom sve rijesiti, ali roditelji i doktori se opredjele cesto prerano, dok jos sama osoba ne zna (ili ne moze znati jer je jos beba) dali se osjeca kao muzko ili zensko, pa poslije moze doci do psihickih problema. Ako Bog da ce ovoj bebi napraviti dobar izbor i da odraste i zivi dugo i sretno.
ljudi,hebo vam ja m.a.t.e.r!
beba je rođena u hrvatskoj, ali nigdje nepiše koje je vjere, ili nacijonalnosti, ako je to uopšte bitno. koji ste vi retardi , nemogu vjerovati.
halo idioti, ovakve stvari se operacijama uspjesno rijesavaju, vi sto mislite da ce i kad odraste biti ovakva, vi ste zaostali kre.teni
Kako zalosno. Jadna bebica. Zelim ti bebice sve najbolje. Nadam se da ce te sreca pratiti kroz zivot i da ces imati priliku sebi izabrati put. Da je vise onih koji ovakve slucajeve ne ismijavaju vec razumiju bilo bi sigurno lakse i za dijete i za roditelje. Kako god, bebica je, dijete je, osoba je, i ravnopravna svima!
jučer Anderej Pejić danas hemafrodit sutra ????
Pa bolje sto su pustili komentiranje. Inace ce se i dalje praviti bauk od ovoga. A to ce najmanje koristiti bebi kad odraste.
Jel\' normalno da ste pustili komentiranje ovog clanka? Stvarno ste se kao portal srozali totalno
Mozda ovo dijete i nije jadno pod uslovom da kolektivna svijest proradi i svi to dijete pocnemo smatrati kao nesto normalno
=U= Pa pi.ka ti m.terina gdje nađe iz čista mira takvu glipost da pišeš. Nisi ti \"u\" ti si \"au kakav kreten\"!
Jadno dijete!
ja sam musliman i stvarno me stid pojedinaca da pripadamo istom narodu al da se zna ko imalo drzi do vjere nece ovako komentaristai bebu kao neki i ja im ovim putem je.em mamu idiotsku svima