Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah,ah... što mi ih je žaoooo :( sve će reći i uraditi da se švabe sažale i pošalju im još koju milijardu pomoći. Griju se na drva umjesto na dugme. Nek im Dodo pošalje pomoć u drvetu.
Koji idiot trebaš bit pa napisat da sagorijevanje drveta zagadjuje zrak hahahahaha
Nisu bili u nicaze,kaknju, maglaju da vidi ,,taj " Der Spiegle sta je zagadjenje :-)
Ma najbitnije da njemacki mediji pisu da je zagadjenje zraka u grckoj, a sto je kod nas zagadjenje zraka prekoracilo sve granice, to nije bitno, ni ovoj vlasti, ni nasim medijima, ni grašanima. E pa dragi sugradjani, bas nas briga za grcku, u Sarajevu je opasno disati!