Nema sukoba
0
U Gračanici mirno
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MORA DA SU SE SUKOBILI OKO TOGA KO CE SE SA KIM GU ZITI....
JA SAM AKADEMIK U KENJANJU
POKENJAM IM SE U SRED MANASTIRA
Šta je paša moj, malo si živce izgubio? Smanji doživljaj majmune bolesni, srce ćete opaliti...ccc
Hahaha, odlican komentar. Svaka cast.
Vrag odnijeo spc i ostale!
Mozda je fino genocidas i ratni zlocinac hitler ratko mladic u bunkeru ove krvave crkve??? DOKAZ je ovo sve sto pisem mjesecima da su srbi UBICE i DIVLJACI, evo jos jednog njihovog \"civilnog drustva bradasa ali onih koji znaju klat\" !!!! Pop i vladika= ubica!!!! Cast pojedincima! BIH4EVER!
PUSTITE PRIPADNIKE TE VJERSKE ORGANIZACIJE NEKA SE ROKAJU, JER NJIMA JE PROFIT I GEMANJE LOVE NA PRVOM MJESTU. NEMA POSREDNIKA IZMEĐU BOGA I ČOVJEKA, PA TAKO I TI MONAHSI MOGU SAMI NJEGOVATI BILO KAKVU VJERU, I NE TREBA IM NI SP CRKVA NI BH DŽAMIJA ILI HARE KRIŠNA (PRAVILNO JE MONARH, A NE MONAH, OD RIJEČI MONARHIJA VLASTODRŽAC ILI VOĐA S BOŽIJOM MILOŠĆU). BILO KAKO BILO, OVO JE 100% DOKAZ DA NE POSTOJI NIKAKVO \"SRPSTVO - BRATSTVO\", VEĆ POSTOJI SAMO GOLI INTERES, A TO JE GEMANJE PARA OD GLUPAVOG NARODA (OVACA). UZDRAVLJE! PS. A TEBI LAŽNI \"AKADEMIK\" POKENJAM KANTU G0VANA DIREKTNO U TA POGANA PEDERSKA USTA! NIKO TI NIJE KRIV ŠTO SE \"TV0JA VJERA\" ODMETNULA OD HRIŠĆANSTVA 1054. GODINE, PA SE SAD ROKATE PO SVETOJ ALBANSKOJ DRŽAVI REPUBLICI KOSOVO. ;-)
Mi smo naucili gladovat nego fino u papir pa obraduj staru majku.
VRATIO SAM SE SA MOMACKOG KENJANJA U BEGOVOJ DZAMIJI! POTURICKOJ TERORISTICKOJ IZMETSLAMSKOJ STOCI PORUCUJEM DA SAM IM OSTAVIO MOJU TORTU PA NEK JE POJEDU U SLAST HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE YEBAVO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO
jao bruke... Stvarno smo mi balkanci zaostali. Nista nam sveto nije.
Evo kako izgleda kad dođe do raspodjele pljačke! Gračanica Danas: http://www.youtube.com/watch?v=zdjvSaIchf8
@Srpkinja zabrana postavljanja komentara (14 dana) na Sa-X zbog neprikladnih i nepristojnih rijeci i izraza. p.s. A sad\' odyebi bre! Ne svidja ti se?! Izvoli na www.rsrsrsrsrsranje.sr
Dobro kome si se obracala nije bitno, bitno je da je sad vrijeme za jahanje.
Ja se nisam obracala vama vec redakciji.Zato odjebite svi!!!!!!!!!!