Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.”Mi lazemo da bih varali sami sebe,da tjesimo druge,mi lazemo za oprost.Mi lazemo da bih se borili protiv straha,lazemo da ohrabrujemo druge,lazemo da bih skrivali svoj i neciji drugi jad.Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.Mi lazemo na kreativan,mastovit i inventivan nacin……\"Dobrica Cosic Kada ovo moze da napise jedan njihov intelektualac,sta da se kaze za ove radikalne ruralce.
Zasto je srpska \"istina\" uvijek suprotna od one istine koju priznaje cijeli svijet? Bas zbog ovog sto Kiki rece, njihov SANU radi na svojoj ideologiji i dok kod je njih bice im i ideologije a mi trebamo da budemo oprezni i da im nikada,ama bas nikada ne vjerujemo,jer onaj Srbin sto pije sa tobom i onaj sto ga gazis ispod nogom misle ti isto i uvijek ce. Ne budimo naivni i glupi da nam se ne ponove Markale, Kapije,Srebrenica, Omarska,Keraterm,Trnopolje itd.
Veliko osiguranje oko Nike i Adidas shopova XD
JOVOVIĆŽELJK... jesi li se to vratio sa ove Kalinovicke gey parade......PARADE PONOSA..??? ahhahahahahahaaaaa
JOVOVIĆŽELJK... Mozes mi ga P.O.F.L.A.U.T.A.T.I...i ti i ti tvoji koji tako misle.... jedino tako.......
SRBin SRBin i promjeni taj nick.....kakav SRBin i g..o.v.n.o......sto brukas svoje pradjedove (turske oficire, vojnike, sultane, age i begove), sto ih brukas, stavi ime nicka Murat, Yildirim, Osman, Kadir.....itd...moj turski hodajuci genu....ne kontas da ste potomci ovih sto sam nabrojao, vidis i sam da svi vi srbi licite na turke, ja vas ne mogu razlikovati jer kad vidim ove turske serije i ove ucesnike protesta ja ne vidim razliku u facama, svi ISTI...TURCI I SRBI (OCEVI I DJECA)...
MAJKU VAM BALINDURSKU KLAĆEMO VAS KO KURBAN.!!!!!!!!!!!
SRBin bolje ti je idi na ovi gey paradu, nego sto nas smaras ovdje sa svojim glupim komentarima.....
Stefan Ti i tvoj ratko.....POLIZITE mi ga GLATKO !!!!!
@realista guslaj papak guslaj........to je jos jedino sto mozes.........gdje je sada ona sila nebeska sto terorizira sve oko sebe.........ispuhala ko balon i us-ra-la se !!!!!! SIKTER COBANE
DANASNJI GUARDIAN PRENOSI IZJAVU MLADICA U KOJOJ ON OPTUZUJE SRPSKI NAROD ZA SVE ONO STO SE JE DESILO . http://www.guardian.co.uk/world/2011/may/28/ratko-mladic-serbs-share-guilt
znači, gey parada ipak dozvoljena u beogradu
Tamo gdje se Zelengora, s Jahorinom spaja, gdje se legu hrabri tici, u legendi Bozanovici. \'\'Selo moje na visoku brijegu, u tebi se sokolovi legu, vita jela raste na kamenu, sokoli je nadljecu zelenu, pa gledaju sa nebesa selo, sto je danas tako neveselo, cjelo selo tuga ophrvala, zbog Mladica ratnog generala, Tadic ga je juce uhvatio, pa dusmanu u Hag otpremio.
Miki je kreten - idi lijeci se dok nije kasno
sdid me vašeg stida.IMALI STE TENKOVE,MUNICIJU,VOJSKU.PA STE SE KURČILI.I TAD GOLIH RUKU SMO VAS POVALJALI.A HAJDE SAD DA VAS VIDIMO.MA NEBI VAS BILO,KUKAVICE...SA TOLIKIM ČETNIČKIM KURČENJEM NISTE MOGLI NIŠTA.
lahko ze boriti protiv djece, majki, beba, nemocnih, nenaoruzanih.. j e b e m ti takog borca..
Srebrenica je u SRPSKOJ, a vi se grizite od mržnje do mile volje. hehehe