Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz prve ruke, skandalozno, ekskluzivno, kriminalno - kriminogena skupina policajaca uhapsila poštenog, vrijednog i uglednog građanina Golubovića. Gledajte u sljedećem izdanju najpopularnije emisije 60 bakirovih minuta.
Hoćel šesetka ekskluzivno da prati tok suđenja. Treba Kirba60 poslati Kaletovića lično da nadzire koliko će mu pajtaš dobiti murije. Čim Golubović odsluži kaznu dovest ga na FTV da vodi dječiji program, a mogo bi i pošteno govoreći umjesto Dušmanke.
neverovatno bre, to olicenje sportiste, momka koji vodi zdravi zivot, koji se bavi plemenitom vjestinom \"ultimate fighta\" kojem su sarajevski mediji posvetili paznju 3x u top terminu... mora da nam se sad hrvati smiju... mi smo klocevi i bicemo klocevi...
Sada če naš Damir put srbije da vidi šta se to dešava sa jaranom. Skandalozno uhapšen kristijan golubović.
Ja sam sarajlija iliti guznicrijevanac...stanovnik Guznog Crijeva ili Sarajeva
kako bih dao kristianu da mi obradi paksu, uvek me srbi najbolje izyebu
nema te vi pojma cvikerasi ;)
eto koliko je uspjesan i imao para od \'ostavstine\' kako kaze, da se morao baviti glupostima kao klinac
prepao se ibre miladina pa se predao policiji da se izvuce
Neka ga sda Bakir dovede u 60 Minuta.
Eto gdje i u kakvoj drzvai zivimo. Joj da mi hoce neko dati saru Hrvatske. Ma ljudino dodzi u BIH ionako su te htjeli docekati kao junaka ne bitno sto njihovu djecu trujes itd. Zaposli se bolan u parlament i ljepota ti imas 5.000-10.000 mjesecno legalne love a dalje ne pricamo.
jel ovo nesto forum stopa????
nea dugo je bio na slobodi, svaka mu cast :P
DAJ PUSTITE LJUDE, NE RADI SE NI O KAKVOJ KRIMINALNOJ GRUPI..RADI SE O PORODICNOM BIZNISU SLICNOM ONOME KOJI VODI DODIK U REPUBLICI SRPSKOJ I HARSI SILAJDZIC I BAKIR IZETBEGOVIC U FEDERACIJI...DAJ PUSTITE TE POSTENE LJUDE NA SLOBODU..
DAJ PUSTITE LJUDE, NE RADI SE NI O KAKVOJ KRIMINALNOJ GRUPI..RADI SE O PORODICNOM BIZNISU SLICNOM ONOME KOJI VODI DODIK U REPUBLICI SRPSKOJ I HARSI SILAJDZIC I BAKIR IZETBEGOVIC U FEDERACIJI...DAJ PUSTITE TE POSTENE LJUDE NA SLOBODU..