Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li da pretraze i Gluhu Bukovicu?
kod nas toga nema jer je legalno.
hajte u sarajevo.... imate sarajexo-x sajtovce oni stalno prikazuju gole tete na svom sajtu pohamsite i u kavez ih zatvorite .... !!!
baljo 100%.
uhapsili srbina.
kad bi kod nas ovu akciju sproveli, bilo bi bar 2.000 uhapšenih.
Ampak.. neosudjivaj etnicitet jedan citav ovo nije pitanje o religiji ovo je pitanje o porecenim ljudima kojima treba hitna pomoc da nebi dosli u kontakt s jos vise djece. Nazalost ovoga ima svugdje :( Nadam se da ce osoba upitanju dobiti ono sto zasluzuje.
MA GDJE BI TO ONI...oni su uglavnom do sada bili pe.deri i lez.bače ! nije valjda da se uznapredovail kao pravi kršćani i zapdanjaci pa sad postalk i i ped.ofili !?