Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
greska od par miliona, Sitnica...
Evo iz rezije javljaju...21 ovaj 27..peti broj je...dobitna kombinacija...a joj :(
Ponistiti izvlacenje, a sve novcane nagrade prenijeti u slijedece kolo.
one kulice "kinser jaja" i broj u svakoj kuglici i Suzana Mančić i nema namještaljke
Kad ovako varaju pred " širokim auditorijem " samo se zamislit može šta nam iza leđa rade .... ? ? ?
Ne bi naš Hazim to namjestio, nema šanse..
BiH bingo? https://www.youtube.com/watch?v=o1j4oszhuaE
Kamerman pogođen kamenom, spale mu naočale, te ih krenuo dohvatiti pri čemu je zapeo tregerom za ručicu kamere i pritom rasjekao usnu. Montažer ga zamjenio. Snimiše na novo izvlačenje petog broja, a nije preostalo dovoljno vremena za montažu. Izjava pres službe lutrije...
Pa u nas je bilo da broj 5 mislim dva puta izvlace...naravno zataskano.
Hazime imamo bingo 😀😀😀
Treba vidjeti i u Federaciji, ne pamtim neki veći dobitak u Sarajevu - sve ide u Zenicu ( uvijek ista adresa prodavca) , Tuzla , Gradačac i okolina. To traje već godinama. Predpostavljam da je najveći broj igrača u KS-u?!?!
Losa ti je pretpostavka