Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se ovo priroda namečila na jadne Makedonce? Poplave, zemljotresi... Narod koji nikad nikom nije naudio. Okupirali ih Turci, okupirali ih Bugari, okupirali ih Srbi. Grci im ne priznaju ime države, Bugari im ne priznaju jezik i naciju, Albanci im ne priznaju granice, Srbi im ne priznaju crkvu, a Makedonci uvijek nasmijani i spremni pomoći. Kad se samo sjetim količinu sakupljene pomoći nakon naših poplava.
@PeppermintSAA +
Božije iskušenje, sve ima gore od goreg!
srce mi puno kada vidim ovu petokraku
Osjetilo se iz Koreje
Pa sto bas kada sam ja u skoplje... onaj u podne sam doživio je*en osjecaj
Mozda i macedonci testiraju nuklearku
Ma to malo priroda se zagrijava pred Bajram svi sutra na namaz .............
Predznaci apokalipse
ovo je haarp, nema druge, Makedonija mora da se raziđe sa Rusijom i prestaće zemljotresi
@isotope ...a šta misliš na varijantu da rusija malo sredi stvari oko haarpa?
Svaki jutro se budim sa željom da ću taj dan pročitati kako je jedan preko 9 po Rihteru sravnio Beograd sa zemljom.
...psihopatologija.
a što beograd jadniče?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
:-(
Joj sad ovih sto se raduju sto ih pogodili svi ste nekakvi u fazonu Budi dobar vjernik i mrzi komsiju Ili cemo mi njih il ce oni nas da pobiju