Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo muslimani, nemojte se odricat us*askih korijena, da niste onoliko srba ubili u drugom svjetkom ratu, oni bi vas potamanili jos vise u ovom zadnjem
MAXIMUS...nisi nabrojao nista,ako su preglasani,reci tacno gdje su preglasani,ubistava povratnika je bilo na sve strane,sluzbeni jezik koristi svako koji mu odgovara,novac ne rasporeduju Bosnjaci,vec svi skupa,ko je gradonacelnik Mostara,koja su to Bosnjacka preduzeca u koja se ulazu pare,reci konkretno...da ne bih ispalo da ja nekoga branim,i ne kazem da nema nekih nepravilnosti,ali ni u kojoj mjeri kako se to uvelicava,najbolji primjer za to je Zepce,znas gdje se nalazi,a dodi pa vidi kako su to Hrvati ugrozeni....
Pa BiH JE država svih njezinih građana ali je isto tako i država 3 konstitutivna naroda. A Hrvati su u BiH ugroženi, ne u velikospskom smislu u kojem su to Srbi prikazivali na početku rat(ov)a nego kao i većina građana BiH prvenstveno u ekonomskom (i donekle kulturnom) smislu. Ta ekonomska ugroženost dovodi do iseljavanja Hrvata iz BiH u Hrvatsku, Njemačku i druge zemlje. Da bi Hrvati u tom smislu o(p)stali u BiH, Hrvatska im mora pomoći koliko je u njenoj moći.
Nekakav im je mlak ovaj novi, ko iz porodice beskicmenjaka!
vi hrvati iz BiH, spasite obraz dok jos mozete, hajte malo tishe jer vam se Hrvati iz RH smiju kad god se poistovjecujete sa njima. Oni su, brate, za vas gospoda i ne gaje prema vama osjecaje kakve biste vi rado!
nije ni preuzeo funkciju već se mješa u BIH,bolje ti je pričaj kad je već rijeć o BIH kako ćeš vratiti srbe u krajinu iz BIH.
Treba ojačati poziciju, položaj, dati nadležnosti, Bosancima i Hercegovcima..... Ovo što Josipović izjavi, a nije kratkovidan, govori o njegovom osobnom stavu prema susjednoj državi..... U toj državi on ne vidi i ne interesuje ga bošnjak niti srbin, on samo vidi Hrvate..... tako i Tadić, samo srbi nigdje hrvata i bošnjaka..... EU se ne uključuje, Amerima smiješno, na istoku ništa novo..... bošnjak = musliman, srbin= pravoslavac, hrvat = katolik..... Neka vam terorista onda, i haosa, i svega, ko vas sve ebe......
Treba poboljšati ustavnopravni položaj Bosanaca i hercegovaca u Bosni i Hercegovini.....
Tocno tako Hrvati da bi ocuvali opstojnost u BIH ,moraju biti jednakopravni na cijeloj teritoriji BIH, Ne zive Hrvati katolici samo u zapadnoj Hercegovini ,vec i u srednjoj Bosni,Posavini,Usori,Tuzlanskom kantonu,Sarajevu,Bosanskoj Krajini i mi se tih ljudi i tih krajeva ne smijemo odreci za interes sacice Hrvata iz zapadne Hercegovine!
Vedrana karno bi te samo kad bi ti stavio vrecu na glavu ......inace bez vrece ......
Tako je Kralju Tvrtko dite moje bosnjacko, i ja sam ih tuko ko stoku. To su izdajnici zemlje i imena svetog, naseg bosnjackog. Da sam docekao i sam bi muhamedansku viru obirucke prifatio, shvatih da od rimske i bizantske nevire gore nima. Alah je najveci!
Vedrana, jesi ti kad probala fesliju. da jesi ne bi bila tako isključiva.
Susret doživotnog mandata predsjednika Napretka Franje Topića i predsjednika Hrvatske Ive Josipovića ograničenog mandata.
Mislim da je predsjednik Josipovic u pravu i da smo mi Hrvati iz Bosne zapostavljeni i zrtvovani u odnosu na Hrvate iz zapadne Hercegovine nadati je se da ce se sta promjeniti nabolje!???
KAD ĆE TAKO VEĆ, AJMO SE MI LIJEPO PODJELITI I SVATKO NEK RADI ZA SEBE... VEDRANA SLAŽEM SE U POTPUNOSTI S TOBOM... EUROPA HOĆE DA SE RIJEŠI MUSLIMANA A MI MORAMO S NJIMA U FEDERACIJU... JOOOOOJ..