Ostao zaključan
957

Tragedija u Kninu: U parkiranom automobilu pronađeno beživotno tijelo dječaka

V. K.
Crni BMW u kojem je pronađen dječak (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Crni BMW u kojem je pronađen dječak (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)
U parkiranom automobilu na području grada Knina pronađeno je mrtvo dijete, saopćeno je iz šibensko-kninske policije.

Prema prvim informacijama, tijelo petogodišnjeg dječaka pronađeno je u poslijepodnevnim satima, a sumnja se da je dijete preminulo uslijed vrućine u zaključanom automobilu.

Kako prenosi Slobodna Dalmacija, policijski službenici još uvijek nisu završili uviđaj te nisu izašli u javnost sa zvaničnim informacija o tome kako je došlo do ove tragedije.

Međutim, portal Šibenski.hr objavio je određene detalje vezane za ovaj stravičan događaj. Naime, dječak je ostao zaključan u parkiranom automobilu, a otac koji je profesionalni vojnik trebao je dječaka ujutro odvesti u vrtić. Majka ga tamo nije pronašla te se nakon toga saznalo za tragediju.

Tragedija u Kninu potresla sve (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Tragedija u Kninu potresla sve (Foto:Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Prema informacijama Slobodne Dalmacije, prije nego što ga je odveo u vrtić, otac je dobio službeni poziv zbog kojeg se i dogodio ovaj tragični slučaj.

"Stavio je dijete u auto i krenuo, po običaju, prvo u vrtić pa zatim na posao. Međutim, na mobitel je dobio poziv da se hitno javi u vojarnu. Ne zna se zašto je pozvan i kako je uopće smetnuo s uma da dijete nije ostavio u vrtiću, ali na poziv se odmah odazvao i krenuo u vojarnu. Parkirao je i otišao, a dječak je vjerojatno zaspao na svome sjedalu jer je bilo rano ujutro. Automobil je ostavio preko puta vojarne na parkiralištu. Potpuno zanesen obavezama na poslu, nije uopće ni pomišljao na dijete. Sve dok ga u tri sata nije nazvala supruga i pitala gdje im je sin jer ga u vrtiću nema. Tek tada je shvatio, otrčao u vozilo i našao mrtvo tijelo", prenosi Slobodna Dalmacija.

Nakon što se saznalo za događaj, kako prenosi portal Šibenski.hr u šoku su bili i istražitelji kao i stanari koji žive u blizini.

"Ovo je šok za sve. Imam unuka, potreslo nas je sve", kazao je jedan od građana koji su se zatekli u blizini.