Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi izdani od naprisnijeg saveznika :D
O kom savezniku pricas, sta lupas ovde?! :D
Nemanja tješi si. Kosovo republjik, Hašim Taći predsjednik! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je to polako....ode srce Srbije :-(
Nikada nece otici srce Srbije, gok god najace svetkse ekonomske sile tako ne kazu, kao sto su Rusija, Kina, Brazil, Indija.... ;) A i u njihovim zemljama zivi vise od polovina stanovnika planete, kao da, samo se ti nadaj... takvi kao ti sto se smeju tudjoj nesreci obicno najgore prodju u zivotu! ;)
heheh, e da mi je znati ko tebe hrani..
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Nisu nama Kosovari nikakvi jarani kad nama iz Bosne uvode vize, briga me ko ih priznaje.
Procitah u nekim novina kako Albanci vrse nuzde u genocidnim manastirima :)
Zasad nije malo 105 drzava skoro polovina svijeta!
samo vas gledam srpcici,hehe i grohotom se smijem
Kosovo je završena prića, okrenimo se budućnosti: Nezavisna Vojvodina, potom Sandzak
hehehheh..e papak jedan tako su Turci mislili 500 godina,..al im ne bi pravo kada su ih Srbi gonili u Malu Aziju A bolje ti je da se brines za svoj "findzan od poteza Sarajevo-Tuzla-Zenica",..Srbi su sa obje strane Drine
Gledam ja u nebo i kontam sve mi se cini, kad pogledah bolje, vidih cio narod u nebesima lebdi. Spusti se na zemlju ljigavac, u kakvim ti nebulozama zivis.
Sve mogu da shvatim i prihvatim,ali da Muslimani ovoliko podrzavaju Siptare,taj odvratan i pogan nakot..e to mi nikad nece biti jasno! Mislim,zasto?!? Jel to sve samo da bi pravili kontru Srbima,zar ste toliki kompleksasi?!? Pa znate li vi ljudi sta oni rade vasim radnicama po njihovim pekarama po Federaciji?!?
zasto se ti mjesas u tudju ljubav?.....ko si ti da im kvaris srecu :)))) srbi trebaju pustiti albance i bosnjake da se vole a gledati svoj posao...to jest onemoguciti i pomisao na neku pekaru ili slasticarnu u republici srpskoj...eto toliko :)
Dobro,necu vise! :DDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moze li neko normalan da se obrati glupim kosovarima i da ih posavjetuje da se dzaba ne trose :))))))......nije uopste bitno koliko drzava prizna kosovo...dokle god srbija a i republika srpska ne priznaju kosovo kao drzavu one imaju legitimno pravo da u odredjenom momentu oruzanom silom vrate ono sto im je nasilu oduzeto....to moze biti za godinu a moze biti i za 500 godina...nebitno...srbima se ne zuri cekamo pravi momenat .......promjenu geosvjetske politike ili pak neke svetske ratove,nemire i slicno....samo da se zna da ste na nisanu...a nas metak putuje duuuugo :))))))
glupan ti svrsio u mamu prije znas ti koliko godina :)))))
Legitimno ces doci u mjesto gdje je 99% Albanaca i legitimno ces ih izbaciti sa njihove zemlje ili eventualno pobiti, jako si legitiman. Inace tacno mogu da zamislim da stanovnici Beograda, Nisa, Novog Sada ostavljaju sve da idu ginuti za tamo neku vukojebinu... mnogo vjerovatno. P.S. Siptari ce vazda imati jeben mentalitet i zajebane vodje, a nikad si nece dopustiti labavog Aliju kojeg je svaki tokmak mogao preveslati, zato ti pripazi da se ne nacekas 500 godina, samo da bi se opeckao na te Kosovare koje toliko mrzis.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Al su se Ameri ofucali. Treba im 5 godina da natjeraju neko ostrvce da prizna Kosovo.
Ma cekamo da poturci se vrate srpskim korjenima (step by step) Pa ce biti srbija s njenim regijama centralna srbija, vojvodina, crna gora, KiM, bosna i hercegovina... i svi cemo da zivimo u miru :)
Zivjela bratska Tonga !!!!!!!!
odo ja njih lajkati na fejsu :D
Ma ovo je nebitno, dok god ga Rusija i Kina (dve najace drazave na svetu sa velikim atomskim naoruzanjem) i Brazil i Indija (ja jednim od najacih ekonomija, takodje mnogoljdune draze) ne priznaju, sve ovo je nebitno... Ovo je neka mala nebitna drzava, kao da je bitno sta ona misli. Kosovo nikada nece dobiti potpunu nezavisnost, jer Rusi nece nikada izdati Srbe, a Amerika ce prvom prilikom izdati \Albance kada vise ne budu imali koristi od nje, u tome je razlika. Velika razlika! :)
mulac, kada dvije trečine država prizna tj oko 120 zemalja više niti kina i rusija ne smiju držati veto..
XXL Ne mostoni je jedan takav niti slican zakon, ogu sve drzave sveta da priznaju kosovo ako Kina i Rusija nece to je njihova stvar, i to pravo im niko ne moze oduzeti.... a sigurno je da im niko nista ne moze ni zapretiti ni bilo sta slicno pokusati, tako da, lupas gluposti, opet... budi jednom covek i napisi onako kao jeste, a ne onako kako bi ti voleo da bude...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
T(h)ong,T(h)ong,T(h)ong...T(h)oooong...
Je đe Tonga?
Kako god, njima se broji i bez obzira na sve, postadoše prava država, čestitam!
cuj tonga gdje tonga jel ko cuo za tongu imali ih na eurosongu RESPEKT TONGA