Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je izabrala predsjednika i na vama muslimancici je da to aminujete i pikusate saradjivati sa novim predsjednikom susjedne vam drzave ! A ne u startu razvaliti vase mahalske primitivne zvalje i pljuvati po covjeku i tako odmah stvarati neprijateljsku atmosferu i sami sebi skakati usta ! To bi bilo daleko pametnije i mudrije , ali kad imas posla sa retardiranim bu.da.lam.a onda dzaba vam govoriti !
pa nece valjda kod Sulejmana Bugarija ye.bo vam Alija svima rodjene
Toma Grobar ide kod Velikog Brata Putina na dribling i zapovjedi Putinove. Da preuzme naredbe i da ih sprovodi.
ogromna vecina (preko 95%) dobitnika nobelove nagrade su (bili) ateisti
jedini signal je da nece biti nikakvih signala - i na tome sve ostaje
smrdsko cmarna ciganska genocidna posla!!!!!!
mene ovo zanima .. kako nijedan mus/liman nije dobio nobelovu nagradu za nauku ekonomiju medicunu ..evo vec sto godina .. sta je uzrokovalo da su mus/limani najneobrzovaniji najsiromasniji i najzastalija vjerska skupina ? da bas nema nijedna is/lamsaka zemlja da je razvijena i drustveno i privredno .. da je san svakog mus/limana da zivi na hriscanskom zapadu ? jeri religija uzrok za to ?
mojne ti da se brines, mozda ce trbati malo vremena ali nece ostati kao i bosnjakistan zauvek izvan nje...
da se pokloni gazdi
U EUROPU MOZETE SAMO KAO I DO SADA : JEDAN PO JEDAN , NEKO SA DIPLOMOM U RUCI A NEKO SA LISICAMA NA RUKAMA . JEDAN PO JEDAN .
paglu si ti da to shvatis moj prijatelju ... pa necu ni pokusati
tesko srbiji ko ih vodi u propast, ili je ovo samo istina o srbima pokazali srbi ope pravo lice neizdrzase dugo . zabrinjavajuce njega su ipak izabrali srbi znaci vecina je kao on , strasno neko rece vuk dlaku mijenja ali cud nikad, sad vjerujem u to , a i zalosno.