Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franji????
Šteta bi bila neizmerna da se krajolik Kumrovca promijeni na drastičan, trgovački, način. Nije sve u novcu, treba ispoštovati i Tita i prirodu Kumrovca!
Dobra ideja. Klaunove već imaju.
Iskreno se nadam da će Kumrovec ostati neoskrnavljen tim modernim sajmištima, a i sumnjam u taj projekat, jer je taj prelijepi dio Zagorja pomalo geografski izolovan tako da nije atraktivan za neke investicije.
pa to i jest duznilend.... http://www.youtube.com/watch?v=HGTXz0ddljQ
...rodna mjesta naših "lidera" će bitii horor-parkovi...
Parkovi strave sa svim atrakcijama- tramvajima smrti, ulicama straha, atraktivno uznemirujucim nocnim zivotom... Ko prezivi gratis ulaz slijedeci put...
...može i ovako..... .....rodna mjesta naših "lidera" su lijepa, nakon što su oni iz njih izašli,......ali zato, kuda "lideri" prođu,....tu trava ne niče...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)