Nasljednici se izjasnili
0
Tito neće biti ekshumiran
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet se okupila pobjednička koalicija HDZ-SDS-SDA Hajmo svi u glas niko neće pobjediti nas
Frustriranom se mama karendiše sa drugom komesarom u čkupi. a u bulju joj gura petokraku sa srpom i čekićem.
druze tito tebe Srbi lazu oni vole đenerala Dražu!
e nek si im rekao \"Boga ti poljubim\"(ko ne zna, bila je to titova uzrećica)
J.E.B.E.M VAS SVE F.A.Š.I.S.T.E! S.E.R.E.T.E TU, BALAVCI, A GAĆE STE P.I.Š.A.L.I I S.R.A.L.I PRIJE 15-20 GODINA. VI NAŠLI DA KOMENTARISETE TITA. JEL TO VASIM DRAGIM VOĐAMA SLOBI, ALIJI I NJOFRI DOSAO CIJELI SVIJET NA SAHRANU? TO IPAK NESTO ZNACI, A VI SE VRATITE SVOJIM MALIM I B.J.E.DN.IM ZIVOTIMA. KOKUZI STE, PA ZATO L.A.P.R.D.A.T.E G.L.U.P.O.STI, NEMATE PAMETNIJA POSLA. M:R:Š!!!
Tito ce vjecno zivjeti u nasim srcima.
Druze TITO ti si krao ti si krau al i nama dao ovi kradu i nikom nedadu. Tito svakako nije bio andjeo ali bi ga mjenjao za svu sadasnju vladajucu politicku bagru (sam nekoliko rijetkih istinskih iizuzetaka), jos bi dodo prida sve ove sadasnje \"velike\" vjernike sto su se prije rata u partiju kleli.
MA VAZNO DA SADA IMATE SDA,SDS, I OSTALE KOJI SU VAM DALI IZVRSNU MOGUCNOST U ZIVOTU....TITO NIJE BIO BOG ZNA STA ALI BOLJI NEGO SVI OVO NOVI
postujem svacije misljenje, al`ne vrijedzanje... Uzet cu da je to potvrda vase slabosti, nesposobnosti. Ili ste bili u CK-komitetu da bi dobili vase misljenje?
e koji sam ja kralj bio! pobio sam sve svoje \'drugove\' i saradnike, onda sam popusio staljinu i on mi dodjelio titulu gospodara yuge... onda sam izmislio bratstvo i jedinstvo budalastih naroda i narodnosti... a oni su me proglasili njihovim najvecim sinom... ja hajvana... i dok su oni ko fol zivjeli u sreci ja sam karao njihove najbolje kceri... onda sam rikno... onda su se oni porokali... a gdje sam sad? pa u paklu, brate, gdje cu biti? uostalom sta vas boli q.urac gdje sam ja???
možete li zamisliti koliki vampir je to bio, kad su ga morali poklopiti stijenom o 9 tona ?!!
Hehe ma neka vam je sad dobro mili moji i dragi
Da imaju jednu stvar zajedničku.. Svi su ti krkali majčicu s tim sto ti je Tito jeb.ao i tetku!
Staljin Francisco Franco Augusto Pinochet Fidel Castro Josip Broz Tito Kim LL Sung Sadat Sta ovi imaju zajednicko???????????? Dobro da je kamena ploca devet tona teska.
Žiku miševa što su se pohasili, a mujice samo na internetu i na svojih 24% smiju zinuti a četalji pričaju engleski u Hrvatskoj...