Odgovornost preuzela GP Albanije
0
Tirana: Automobil makedonskog premijera gađali jajima
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za DW: toliki si idiot i nezahvalna vlaska ku**tina, ako si neki znalac rata u HR znao bi ti ko je probio c**cke i jNa formacije u vukovaru i skoro po cijelu HR i ko se borio rame uz rame sa HR snagama protiv tih srba za koje sad govoris da su trebali sj**t shiptare. a za BiH: i ti si veliki idiot i jako nezahvalan,al nadam se da si jedini jer kad bi znao koliko albanaca se borilo i ginuli za BiH drugacije bi ti pricao,srpska propaganda rasturila bosnjake unutar BiH za zasto nebi mogla stetiti vjekovnim odnosima albanca i bosanca!!! i samo za informaciju,u skoplju je dogovorena zasjeda cijenjenog predsjednika BiH Alije Izetbegovica,samim tim i napad nad sve nesrpsko u BiH a u Ohridu je dogovorena \"velika srbija\" milosevic-gligorov. pa vi se i dalje pitajte zasro vukovar je bio skoro drugi dresden a srebrenica potopljena krvi!!!! citajte dublje i razmisljajte malo a ne samo progutati vele-srpske propagande!!!!!!!
SIPTARI + SRBI= ISTA GO*VNA, VJECITO IH NETKO BIJE, VECITO NESTO TRAZE........FUJJJJ DIV*LJACKA PLEMENA!
ZIVJELA MAKEDONIJA!!!!!!!
Izgleda su Makedonci trebali da albance sje.bu kao sto su ih srbi......bili bi mirniji! Makedonska greska je bila sto su siptariji dali veca prava nego Makedoncima i sto-ku siptarskoj je i to bilo malo.....shifsa im nona!! PS svjedok sam u ratu na Kosovu, kako su siptari ponizavali i ub.ijali cak i Bosnjake, jer nisu \"pricali albanski\" fujjjj odvratna nacija....
sta se drugo od albanaca moze i ocekivati...
Pa.s ti se pos.ro na tu tvoju \"bijelu\" smr.dljivu tutu!
Mat.er vam svima u usta je*em......da Bog da, da se svi izmedju sebe sto prije por*okate, ni jedan ne ostao, pi*ka vam mat*erina pri*itivna, cob*anska!!!!
@@dodo, sto se raspalio j*be*ti knjigu familije, c*e*ta*lju jedan pogani.
Cekaj jesu to oni Makedonci sto su od Bugara pobijeni a od Grka proterani,a sto su od Srbije dobili zemlju pa priznali Kosovo Jesu to oni isti koji su dozvolili da nas NATO preko njihove teritorije bombarduje,isti oni koji sad bjeze u Bugarsku i juznu Srbiju Jako,Jako mi je zao
...sve se nema a jaja se bacaju...
bijelo je odraz cistoce za razliku od smrd*ljive sajkacu skojom ti spavas od ljepote, hihihihii
joj sto se raspalio serbo makedonski fasista, hahahahahahahahah
Ye*o ti on mat-er u usta krezava! Svi*njo sip:tarska, se.\'em ti se u taj bijeli smr.dljivi noksir, sto ga nosis na tu kockastu glavu!
ovaj je fasista iskomplexiran do grla, trebalo je malo vise precisnosti pa ga u tintaru pogodit jajetom. ovaj je jedan original c..e..t.o sa facom od kozeili jarca. on jede i prdi sa srpskim fasistima u makedoniji i serviji.