Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao prvo, sta je sa zakonom da je dozvoljen sex sa osobama koje imaju 14g i više? kao drugo, ona sa svojih 15 godina ima sliku na fb gdje je ''obučena u bijelu, usku i kratku haljinu s dubokim dekolteom'' i odgovara provokativno na njegovo nabacivanje. Nek je Bog na pomoci svima koji odgajaju svoju djecu u ovo doba nemorala i turbo-folka. :/
nema nista od batina. dijete se odgaja 20 godina prije njegovog rođenja. nema tih batina kojim mozes dijete odgojiti ako daješ loš primjer. poz troll
Djeca kojima su roditelji "odgojne" samarcine djelili kao dio odgojne metode, prva ce pobjeci i udat se sa 15 godina - da bi pobjegili od vas. Te "odgojne" su samo dokaz da se zakazalo kao roditelj.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ljudi moji, nije dovoljno samo napraviti dijete, morate ga i odgajati i stititi. Bijela uska haljina sa dekolteom za djevojcicu od 14 godina? Ta slika na Facebooku? Pa kontrolisite to malo, sta rade na internetu, kako se oblace, koliko se sminkaju, s kim se druze, PRICAJTE malo sa svojom djecom. Nije da sad stitim ovog monstruma, ali u takvoj haljinici, sa dekolteom i takvim komentarima, lako je mogao misliti i da ima 18+. On je monstrum, ali ovdje krivim i roditelje.
Slažem se s tobom. Bijela haljinica, odgovara pozitivno na "nabacivanje" starijeg lika, a prije svega prihvatila ga je na facebooku. Takvi likovi samo traže priliku, a takve djevojke/djevojčice će ih najprije privući.
SRPSKI TERORIZAM OD BALKANA DO UKRAJINE...http://www.pressonline.rs/svet/balkan/323098/banjaluka-eksplodirala-bomba-u-studentskom-centru-na-srecu-nema-povredjenih.html
Bože...Dragi, umobolnog teksta......šta je pisac htio uopće reć ???????????
sto kaze neko gore, kad cuju da malo dijete psuje kao smiješno je to. kad nekom nesto ruzno kaze, smiješno je.
Pa dobro ovo sto je pisao sta je tu lose. Sad cure od 15 god izgledaju ko nekad od 20. Tako da bi se tu imalo sta probrat, ne krivim ga tu.
Opet kretenizam komentatora na djelu...kakve ima veze to sto je navodno zakonom dozvoljen sex sa maloljetnicama? To je pedofilija,end of story.
nek je ona dekolte izvalila nema ni 15 godina. to je mpzda i sevap hebati, ali po propisima, ne silovanjem
sta ce "djevojcica" ne starija od 15 godina u uskoj bijeloj,kratkoj,haljini ? Kolko je on kriv,kriva je i ona,odnosno njeni roditelji.
Ma hajte ! A koliko ozenjenih sa djecom ovo rade ???? Lik je ubca i kreten i to ne umanjuje zlocin. A sta je sa ostalim koji pozivaju maloljetnice na seks? Sto se oni ne kaznjavaju?
KOLIKO IMAS DANAS OVAKO NAPACENIH LIKOVA.......IMAJU PO 30 GODINA I VREBAJU MALOLJETNICE.........
A evo kakva mu je mati bila .... fol plače ........................... Makivija Đurić, majka Dragana Đurića, koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Tijanu Jurić (15) iz Subotice, prije skoro 20 godina je gotovo nasmrt pretukla svoju komšinicu Nadu Horvat (55), pišu srbijanski mediji. Kako je ispričala njena tadašnja komšinica Nada Horvat, Đurićeva majka je prije skoro dvije decenije skoro na smrt pretukla. Zbog čega je ona tri godine provela na liječenju u bolnicama Sombora i Vršca. Iako su bile komšinice i radne kolegice, do napada je došlo zbog navodne optužbe o preljubi Đurićeve majke Makivije. Nada Horvat se prisjećajući se tog vremena rekla kako je Makivija dok je tukla vikala: "Zašto si mom mužu Jovi pričala da se švalerišem sa čovjekom iz sela?!".
Ma predivno! A sad dosta tipkanja, natrag u štalu, posao čeka. :)))))
"...ne starije od 15 godina, obučena u bijelu, usku i kratku haljinu s dubokim dekolteom." On je logicno za svako osudu, a sta je s ovom ljepoticom?
Nije bitno šta je obukla na slici, tačno da je gola, kakvi su komentari ovog glavonje? On napaćen, ne zna napisati da je bruka za njene godine što se tako slika. Naravno, ni malu ne branim. Mogla je izbrisati komentare, blokirati ga, a najbolje bi bilo da nije ni postavljala sliku.
e vala bas ti nick odgovara, u potpunosti. "...On napaćen, ne zna napisati da je bruka za njene godine što se tako slika..." da joj ovo napise, odmah bi ga komplet zajednica osudila da je kreten, da je vehabija, da je ogranicen... svi smo u qrcu, samo sto to ne vidimo, vidimo samo da su "drugi u qrcu" zato sto volimo da cistimo tudja dvorista, a svoja i ne vidimo
Popišam se na zajednicu koja smatra da je uredu da 15-o godišnja DJEVOJČICA objavljuje ovakve slike, a o daljnjim radnjama da ne pričam. To u čemu smo, stoji, ali nisam siguran da smo spremni za toliki Zapad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ost'o zeljan , dusha.