Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može on tužiti,samo ima li šta od toga.BiH je postupala po međunarodnom pravu i po pravilima zadržavanja stranih državljana i sve po nalogu treće zemlje,Srbije.Nema od toga ništa,Sarajevo je samo izvršavalo međunarodnu obavezu,može tražiti odštetu od Srbije.
Sad mi krivo sto sam ga zalio
Za Purdu nije nudjena nikakva kaucija ni od bh Hrvata ni od Hrvatske (toliko o moralisanju i brizi o drzavljaninu Hrvatske), drugo Purda je uhapsen po difuznoj potjernici (nagooglajte sta je Notices&Difusions) Srbije i morao je biti zadrzan u privremenom pritvoru max 18 dana, a po dostavljanju originalne zamolnice R. Srbije mogao je pritvor biti produzen do max 42 dana. Sazeto, Purda ga moze pusiti sa odstetom jer protiv njega nije BiH poduzimala nikakve istrazne radnje pa da bi prema ZKP BiH imao pravo na rehabilitaciju, odstetu za vrijeme provedeno u pritvoru ukoliko bude oslobodjen pred nadleznim sudom u BiH. Divjak je na tzv. mjerama, zabrana napustanja boravista, itd. Ali krucijalni efekt je davanje kaucije od 500.000€ koja je garant njegovog boravka i koja ce biti oduzeta ukoliko Divjak napusti Austriju, mozda da je i Purda ponudio kauciju mozda bi bio na slobodi i cekao izrucenje ili neizrucenje. Manite se forumsk-nacionalistickog preseravanja i citajte zakone.
ne dopustite da vam zivot u mrznji prodje...kajat\' cete se
oderi ih..uzmi lpoatom..
Ovaj ne zna bi li piskio ili kakio. U svakom slucaju mu treba udariti mandatnu kaznu za ulazak u Bosnu dok se ne opameti...
Od bh. para koje dobiješ, napravi zubalo!
Dok ti napisa kako su Srbi dosli iz Rumunije ja sada ne mogu da shvatim zasto su Osmanlije porobili muslimane na Balkanu, mislim ono Boj na Kosovu pa iz cije kuce je odveden u tzv tursku Mehmed Pasa Sokolovic
pogledajte samo ove bolesne komentare s.e.r.v.i..a.n.a-s.l.u.g.a porijeklom iz r.u.m.u.n.s.k.e pokrajine V.l.a.h.i.j.e!! Ko o cemu v.l.a.h . o \"t.u.r.c.h.e.n.j.u\" i postenju !! Hhaha bolesnici! A zaboravljaju da su izdali istinsko ucenje K.r.i.s.t.o.v.o i da su kao sluge V.a.t.i.k.a.n.a p.o.b.i.l.i sve K.a.t.a.r.e (B.o.g.u.m.i.l.e) u S.e.rv.i.j.i-zemlji sluga Sve K.a.t.a.r.e,osim R.a.s.a.n.a,jer S.a.n.dz.a.k je pripadao tada Bosni! I tako su,kao s.l.u.g.e, dobili ime od Vatikana->S.e.r.v.i-S.e.r.v.i.a-s.l.u.g.a.n.i.j.a da u ime s.o.t.o.n.e u.b.i..j.a.j.u. I.s.a.-ine istinske sljedbenike pripadnike C.r.k.v.e B.o.s.a.n.s.k.e
A koga drugog čovjek da tuži nego najveće peechke na ovoj planeti koji dozvoljavaju da im krvinici rade šta im se prohtije a oni nemaju mooda da im se suprostave. Nadam se da će dobiti veliku odštetu.
Bosanci bili i ostali p.icke. Austrija odma pustila onog veseg, a vi bi Purdu izrucili samo da srbi nisu odustali od zahtjeva. ODJEBITE.
Sad bi vam slovenac rekao:Svi ste vi g.ovn.a......... u svakom žitu kukolja,pametnome dosta
Mi vas ne mrz.imo...toliko! Mi smo duboko razocarani vasim poturcivanjem,izdajom ,vasim gen.ocidima i kl.anjima Srba. Boli nas to vase neverstvo pa iz boli udaramo sve jace inace mi smo vama svaki put oprostili pogledajte istoriju. Pa smo sad naucili da ne smemo da budemo dobri i naivni jer svaki put za to dobijemo jasenovac ili slicno. A kolko vas hrvati vole ...pa isto ko i nas sada kad im treba HB a posle zna se ko su i sta su!
TUZLAK budi ubjedjen da vas vise mrze hrvati nego srbi
Normalno da mora da tuzi zenlju gdje uhvecen i BiH treba da mu plati ostetu za nenesenu boli
sve sami pravnici...kako vas nije stid pljuvati po covjeku,iako bi se i on trebao stiditi zbog ovoga...onda bi i general Divjak trebao tuziti Austriju koja ga je uhapsila.... ljudi sebi daju previse prava da sude drugima....Sudom kojim sudite bice vam sudjeno
ustašo