Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasicna balkanska priča , lični interesi ispred svega ostalog ..smjenise covjeka koji je mogao nešto napravit , sad će neka lopina ga zamjenit i ajmo ispočetka
Dajte molim vas napišite kako je rekao, nemoj te prevoditi i ispravljati: '' Tužni sam jeri smatrat ova vlade je mogli mnoga viši napravljati''.
šteta karamarka i par katoličkih talibana. sad opet srbija i bih imaju najveće idiote na vlasti.
razguli čifute, i prestanite uništavati ostatak svijeta, jer su čifuti sve uništili na zemlji svojim kapitalom j*bo vas kapital steknut na leđima sirotinje ovog svijeta
Samo sto ti ne mozes da skontas da niste nista napravili, isti nasi politicari samo jaki na prici.
ovo ga uslikali kroz ključaonicu
ako nista bar si naucio da pricas hrvatski..:)
Kritikuj koliko hoces, ali je napustio stolicu da narod glasa. To mi nemozemo ni sanjati.
@Croatissimus po meni, najjednostavnije i najbolje rjesenje za sviju i za narod je bilo da je sam karamarko otisao i da su nasli razumjevanja za ostanak njeg, jer je oreskovic prosao "zapadnu" skolu. most je dobra opcija za hrvatsku al nikada nece proci i imati neku vecinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)