Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko kaze da je Srbija priznala Kosovo?. Ovi sto prepricavaju sporazum, neka ih samo mogu preuvelicavati i nista drugo.
Još jedan dokaz da ovaj parafirani sporazum NIJE de facto priznanje ''države'' Kosovo!
Samo se vi nadajte tome Taci ali kad shvatite da nije onda ce vam biti kasno.
Pa ja bas nebi rekao da je osiguran suverenitet kosova.
Nikome vise nije potrebno "bure baruta usred Evrope...Da li je ili ne kosovska strana dobila "dejton" to vise, zaista, ne bi trebalo nikako da brine. Krajnje je vreme da se i vlast, ai gradjani pozabave stvarima koji na dnevnom nivou uticu na kvalitet zivota svakog od nas.
Thaci je potpisao u Briselu ono sto smo mi u Dejtonu...za par godina ce oni osjetit sve nedace koje mi Bosanci imamo....Muka i patnja, navodno imas zemlju a bolje da je enmas jer su u svojoj zemlji stranac cim izadjes i svoje opcine, kantona regije nazovi kako hoces...
Inace ustupak koji je napravila Srpska strana, je proizvod politickog razumevanja i sazrevanja. Situacija na Kosovu je pretila da se zapali a okidac bi bio nezadovoljstvo shiptara na Kosovu koji su gladn,zedni, bez posla i perspektive . Tako besni izazvali bi sukobe, kako na severu tako i na jugu KiM, a naravno ta situacija bi se prelila na jug Srbije i vrlo verovatno bi poceo novi oruzani sukob koji bi se preneo i na Makedoniju, Crnu Goru, moguce RS i Bih...Vrlo verovatan razlog za ovakav razvoj dogadjaja koji i dalje ostaje otvoren kao mogucnost jer shiptari ne nasedaju na Tacijeve baronije kako je Kosovo nezavisno.
Mora i on da laze malo ona svoja plemea na dole, u suprotno rastrgnuce ga do septembra.
Dont like.
Like :)