Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva podrska Kosovu!!! Narod Kosova ima snagu i potencijal da se oslobodi negativnih snaga i da rijesi unutarnje probleme.Sposoban, disciplinovan i koherentan narod. Samo naprijed!!
Udala me majka za Hasima kod Hasima nista mi ne stima moj me Hasim kao bubanj dere ni kod majke niti u djevere...
Tachi sa Beogradom se niko nikad nije mogao dogovorit. Srbi su cudan narod, oni se ne mogu ni sa Albancima, Bosancima, Hrvatima, Madjarima.......nisu bas dobri ni sa Crnogorcima....sad se postavlja pitanje dal je do nas ili do njih...
Ne mrzi vas niko, sami ste krivi za situaciju. Nece vas ni Europa, Rusija bi al da vam pare uzme hahah. Po tvom pisanju mogu zakljcit da si ti daleko od Beograda :D.
U gradu sa genocidnim narodom, neka hvala da je od zlata...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.youtube.com/watch?v=ujn7jEQ4ib4
zasto svi ovi "proojropski" politicari izgledaju isto? Taci, Tadic, Djukanovic, djindjic itd.. prosijeda kosa, u 40im, iste frizure one "politicke" na kalup .....
ali obrati paznju.. svi su na isti kalup .. sjetih se i zorana milanovica.. svi na isti "fazon"
ako iko zeli do premijerske ili predsjednicke stolice.. sada zna kako treba da izgleda ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)